Novo
Sport Def. Peanut & Caramel Butter 500g

Sport Def. Peanut & Caramel Butter 500g

15,00KM

Trenutno nema na zalihi

Izvrsni maslac od kikirikija s komadima kikirikija prekriven karamelom! 

Nevjerojatan ukus i visoka hranjiva vrijednost svakog obroka, bez nepotrebnog dodavanja palminom ulju. Savršen izbor za ljude kojima je stalo do njihove prehrane. Sadrži dodatak himalajske soli, koji je prirodni izvor mnogih minerala. Savršeno se kombinira s jelima i desertima!

Definicija u sportu To je kikiriki maslac i karmela [sa himalajskom soli] - maslac kikirikija visokog kvaliteta, zasnovan na više od 98% na posebno odabranim kikirikijima - u obliku mrvica i mehanički samljevenih u jednu kremu. Vrijedi spomenuti dodatak himalajske soli, koja je jedna od najzdravijih sorti soli poznata na svijetu. Savršeno pogodan kao dodatak doručku i grickalicama (uključujući peciva i palačinke). Svako posluživanje daje solidnu dozu zdravih masti, biljnih bjelančevina (oko 26%), bez kojih pravilno funkcioniranje i funkcioniranje cijelog tijela ne bi bilo moguće. Vrijedno je napomenuti da je maslac izvor dijetalnih vlakana, koja je adekvatna opskrba u svakodnevnoj prehrani izuzetno važna za održavanje pune učinkovitosti probavnog sustava. Predloženi maslac ne samo da će zadovoljiti vaše organoleptičke potrebe, već će i podržati tijelo u njegovom ispravnom funkcioniranju.

Definicija u sportu To je kikiriki maslac i karmela - on djeluje u svakoj uravnoteženoj prehrani, obogaćujući ga čvrstom porcijom proteina i masti. Takođe može poslužiti kao razna monotona jela bez negativnog uticaja na njihovu kvalitetu. Vrijedno je naglasiti da visoki sadržaj masti, uključujući oleinsku i linolnu kiselinu (tj. Omega 6 i 9), pozitivno utječe na opće stanje organizma. Dodatna prednost je nizak glikemijski indeks svake posluživanja.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi