MUSCLETECH HYDROXYCUT SX-7 BLACK ONYX (80kaps)

80,00KM

Trenutno nema na zalihi

    • SA DODATKOM SALVIE, THEANINA I ZOVE, ZA SNAŽAN ČULNI OSJEĆAJ
    • EKSTREMNA ENERGIJA I MENTALNI FOKUS

    • SADRŽI SATSUMA NARANDŽU BOGATU BETA-KRIPTOKSANTINIMOM

  • SA DODATKOM SALVIE, THEANINA I ZOVE, ZA SNAŽAN ČULNI OSJEĆAJ

  • EKSTREMNA ENERGIJA I MENTALNI FOKUS

  • SADRŽI SATSUMA NARANDŽU BOGATU BETA-KRIPTOKSANTINIMOM

HYDROXYCUT SX-7 BLACK ONYX JE NAJSNAŽNIJA FORMULA ZA MRŠANJE

Nova Hydroxycut® SX-7™ Black Onyx™ je najsnažnija i najnaprednija fornula za mršanje na tržištu. Pojačan sa 6 premium sastojaka u do sada neviđenoj kombinaciji, ovaj proizvod će vam dati nevjerovantnu energiju i mentalni fokus. Samo jedna doza će pružiti nevjerovatno čulno iskustvo, kakvo do sada niste osjetili.

6 PREMIUM SASTOJAKA

1. Zova: Doprinosi jedinstvenom čulnom iskustvu.

2. Salvia Miltiorrhiza: Biljka sa dugogodišnjom tradicionalnom upotrebom, poznato da sadrži različite fenolne kiseline, kao što su danshensu i salvinolic kiselina B, kao i diterpena jedinjenja kao što su cryptotanshinone. Salvia je dodana kako bi poboljšala čulno iskustvo.

3. Theanin: Aminokiselina koja također doprinosi jednistvenim čulnom iskustvu.

4. Ekstrakt zrna zelene kafe: Osobe koje su konzumirale 200mg zelene kafe standardizovane sa 45% hlorogene kiseline su izgubile 4,96kg u 60 dana pridržavajući se nisko kalorijske dijete, i 1,67kg za 8 sedmica prodzžavajući se dijete sa smanjenim unosom kalorija i umjerenim vježbanjem.

5. Bezvodni kofein: Ovaj naučno provjeren i istražen sastojak je pokazao da pospješuje termogenezu, povećava energiju i poboljšava mentalni fokus.

6. Satsuma narandža: Staro japansko citrusno voće koje sadrži unikatnu aktivnu karotenoidnu mješavinu beta-kriptoksantin.

NAČIN UPOTREBE

Uzmite 1 kapsulu 2 puta dnevno, 30 do 60 minuta prije dva najveća obroka (npr. doručak i ručak). Ako vam je potreban dodatni izvor energije uzmite dodatnu kapuslu sa prvim serviranjem u danu, ne prekoračujte dozu od 3 kapsule u toku 24h.

PAKOVANJE

80 kapsula

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi