MUSCLETECH HYDROXYCUT NEXT GEN ACCELERATOR (187g) 40serv.

90,00KM

Trenutno nema na zalihi

  • EKSTREMNA ENERGIJA, POJAČAN FOKUS I ČULNI OSJEĆAJ

  • NAPREDNA, KLINIČKI TESTIRANA KOMBINACIJA ZA MRŠANJE

HYDROXYCUT HARDCORE® NEXT GEN ACCELERATOR KOMPLETNA FORMULA ZA MRŠANJE I CARDIO

MuscleTech-ovi naučnici su ponovo uspjeli! Isti elitni tim naučnika koji je osmislio Anarchy, trenutno najpopularniji pre-workout na tržištu, kao i Hydroxycut Hardcore Elite koji je dva puta proglašen najboljim suplementom za mršanje od strane Bodybuilding.com, je sada kreirao potpuno novi Hydroxycut Hardcore® Next Gen Accelerator – prvi suplement u svijetu sa dvostrukom funkcijom u vidu pred kardio suplementa i suplementa za mrsanje.                

PRED KARDIO FORMULA

Hydroxycut Hardcore® Next Gen Accelerator sadrži snažne sastojke koji su idealni za konzumiranje prije kardio treninga, sastojke poput beta alanina, taurina i kofeina.

FORMULA ZA MRŠANJE

Hydroxycut Hardcore® Next Gen Accelerator sadrži ključni sastojak C.canephora robusta, za koji se nakon provedene dvostruke slijepe i placebo kontrolirane studije, pokazalo da je pomogao testiranim subjektima izgubiti višak kilograma.

POVEĆANA ENERGIJA, FOKUS I METABOLIZAM

Hydroxycut Hardcore® Next Gen Accelerator sadrži 135mg kofeina po dozi, koji će pružiti dodatnu energiju i pojačan  mentalni fokus. Takođe ova ista doza pospješuje i metabolizam.

NAPREDNO, NAUČNO DOKAZANO MRŠANJE

 

Hydroxycut Hardcore® Next Gen Accelerator sadrži ključni sastojak C.canephora robusta, za koji se nakon provedene dvostruke slijepe i placebo kontrolirane studije, pokazalo da je pomogao testiranim subjektima izgubiti višak kilograma.U jednoj studiji učesnici koji su koristili C. canephora robusta u trajanju od 60 dana su izgubili, u prosjeku 5 kilograma u odnosu na učesnike iz placebo grupe koji su u prosjeku izgubili 2,5kg. Obje grupe su pratile nisko kalorijsku dijetu. U odvojenoj osmosedmičnoj studiji učesnici koji su koristili isti ključni sastojak su u prosjeku izgubili 1,8kg u odnosu na placebo grupu koja je izgubila u prosjeku pola kilograma. Obje grupe su pratile prehranu sa smanjenim unosom kalorija i primjenjivale umjereno vježbanje.

NAJBOLJI OKUS U KLASI

Svaki okus  Hydroxycut Hardcore® Next Gen Accelerator je napravljen od strane stručnjaka u jednoj od najboljih kompanija za pravljenje okusa, s namjerom da bude ukusniji od bilo kojeg drug pre-workouta na tržištu!

TESTIRANA KVALITETA I ČISTOĆA

Kako bi osigurali visok standard kvalitete, svaka serija Hydroxycut Hardcore® Next Gen Accelerator prolazi striktnu kontrolu kvalitete, testirana je od strane trećih lica i potvrđena kako bi osigurali da svaka kutija zadovoljava najviše standarde.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Kako bi se navikli na proizvod i izgradili toleranciju, pomiješajte jednu dozu (1 mjericu) sa 180ml vode i konzumirajte jednom dnevno prva tri dana. Nakon toga pratite slijedeće upute:  1. Za kardio trening: za više energije, pomiješajte 2 serviranja (2 mjerice) sa 360ml vode i konzumirajte 30 minuta prije treninga. 2. Za mršanje: Pomiješajte jedno serviranje (1 mjericu) sa 180ml vode i konzumirajte 30 minuta prije dva najveća obroka u danu. Ne prekoračite dva serviranja (2 mjerice) u toku 24 sata! 

PAKOVANJE: 40 SERVIRANJA

OKUS: FRUIT PUNCH

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi