Activlab Machine Man Burner (120 kaps) /sagorijevač masti

47,00KM

Trenutno nema na zalihi

-Nova generacija sagorevača masti
-Riješite se kilograma bez jo-jo efekta
-Sadrži B vitamine, kofein i fruktooligosaharide
-Pruža mišićima zaštitu od upale 

Sveobuhvatan reduktor masti - Machine Man Burner

Ako tražite sagorevač masti nove generacije, koji je kombinacija B vitamina, kofeina, FOS (fruktooligosaharida) i prirodnih biljnih ekstrakata, na pravom ste mjestu. Machine Man Burner je sveobuhvatna formula koja podržava gubitak težine bez jo-jo efekta i stimulira energetsku aktivnost tijela.

Machine Man Burner je termogeni dodatak, tako da ćete kada ga koristite sagorjeti više kalorija i masti, a da pritom niste aktivniji nego prije. Zahvaljujući sagorevaču masti iz Activlab-a, smanjićete količinu masnog tkiva i smanjiti osećaj gladi! Riješite se sala na butinama, stomaku ili zadnjici uz ovaj sjajan lijek!

Otkrijte najvažnije komponente Machine Man Burner iz Activlab-a L-karnitin - učestvuje u energetskom metabolizmu i pomaže u gubitku zaostalih masti. Osim toga, karnitin povećava otpornost na umor i poboljšava regeneraciju. Taurin - spada u aminokiseline koje grade ljudske mišiće, ima antikataboličko i anaboličko djelovanje, pruža tijelu zaštitu i ubrzava regeneraciju.
Ekstrakt ploda gorke narandže - sastojak je sa lipolitičkim dejstvom, odnosno stimuliše nervni sistem na efikasniji rad, zahvaljujući čemu se masti brže razgrađuju - lipoliza. Ekstrakt zelenog čaja - ima svojstva čišćenja, ubrzava metabolizam i smanjuje apetit, zbog čega se zeleni čaj često koristi za mršavljenje.
Pakovanje:120 kapsula
Serviranje.4 kapsule
Serviranja: 30

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi