UNS CUT-X PRO 120tab (30serv)

35,00KM

Kofein sadržan u proizvodu pridonosi većoj pažnji i budnosti,
Krom doprinosi održavanju normalnog metabolizma makronutrijenata,
Krom doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi,
Podupire smanjenje suvišne potkožne vode,
Podržava smanjenje masti.

CUT X-PRO - dodatak prehrani čiji je recept razvijen za sportaše. Njegova sveobuhvatna formula temelji se na sinergijskom djelovanju najučinkovitijih prirodnih termogenika.

- Kofein sadržan u proizvodu pridonosi većoj pažnji i budnosti,
- krom doprinosi održavanju normalnog metabolizma makronutrijenata,
- krom doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi,
- podupire smanjenje suvišne potkožne vode,
- podržava smanjenje masti.

Glavni prekidači termogeneze u tijelu su hormoni borbe - adrenalin i noradrenalin. Prekurs ovih spojeva važnih za mobilizaciju je l-tirozin koji se koristi u pripravku CUT X-PRO. Transformirano u tijelo u neurotransmitere, učinkovito pokreće upotrebu tjelesnih masti kao najučinkovitijeg izvora energije.

Funkcionalni dodatak formulaciji je kofein iz guarane. Brzo se apsorbira, dostižući maksimalnu koncentraciju u krvi čak i nakon 30 minuta. Utječe na središnji živčani sustav, povećavajući reflekse i koncentraciju.

Ekstrakt paprike uspješno se koristi u mršavljenju, a njegova aktivnost pokazuje sinergiju s ostalim aktivnim tvarima CUT X-PRO. Poticanjem vezanja molekula adrenalina i noradrenalina dodatno podupire aktivaciju toplinskih receptora. Piperin olakšava apsorpciju drugih aktivnih tvari, tj. Povećava njihovu bioraspoloživost i, što je vrlo važno, istodobno potiče razvoj mišićnog tkiva.

Katehini u zelenom čaju također igraju ulogu u probavi i apsorpciji hrane, smanjujući apsorpciju masti i glukoze. Ovi spojevi oslobađaju dušični oksid (NO) pomoću endotelnih stanica, što povećava opskrbu krvlju, prehranu i oksigenaciju tkiva.

Ekstrakt gorke naranče dodatno pojačava navedena svojstva. Stimulira adrenalinske receptore uglavnom u masnim stanicama, aktivirajući njihov lipolitički raspad.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi