YAMAMOTO PerformanceBAR (50g)

5,00KM

    • 37% stvarnih proteina sa izuzetno visokom biološkom vrijednošću
    • NISKI SADRŽAJ ŠEĆERA 100% garantovano.
    • VISOK SADRŽAJ VLAKANA
    • BEZ HIDROGENIRANIH MASTI
    • BEZ HIDROLIZIRANIH KOLAGENA
    • BEZ PALMOVOG ULJA
    • BEZ VANJSKOG sloja

Yamamoto® Nutrition Performance BAR je čokoladica bez vanjskog sloja sa prosječno 37% proteina, što pruža izuzetno visoku biološku vrijednost (mliječni proteini) i druge prehrambene osobine koje čine dijetalna svojstva proizvoda vrlo potpunim.

Bar proteina, ali bez dodanih šećera
Performance BAR osigurava unos 37% proteina, pružajući izuzetno visoku biološku vrijednost (mliječni proteini) i sadržaj šećera manji od jednog grama u svakoj šipki.
Ako cijenite unos visokokvalitetnih proteina i želite biti sigurni da kupujete šank koji zaista jamči ono što piše na etiketi, sada to možete učiniti na praktičan i praktičan način pomoću Performance BAR proteinske trake.
Performance BAR je proteinska šipka koja sadrži iznenađujućih 37% stvarnog sadržaja proteina i visokog sadržaja dijetalnih vlakana: eliminirali smo sve nepotrebne komponente, kao što su palmino ulje, hidrogenizirane masti i drugi skriveni sastojci.
Bar sačinjen za sve one koji traže izvor proteina izrazito visoke biološke vrijednosti bez ikakvih efekata koji proizlaze iz nezdravih sastojaka.

Proteinska šipka bez vanjskog sloja
Visok sadržaj proteina povezan s niskom razinom šećera čini ovaj savršen proizvod za one koji su na dijeti i imaju za cilj gubitak masnoće uzimanjem adekvatne količine proteina. Za razliku od drugih proteinskih šipki, on nije prekriven čokoladom ili bilo kojim drugim sastojkom na vanjskom sloju, čime se izbjegavaju nepotrebne kalorije. Ipak, Performance BAR je ukusan i ima ugodnu hrskavu teksturu.

Kao i svi Yamamoto® proizvodi, Performance BAR sadrži samo sigurne i pažljivo odabrane sastojke.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi