MUSCLETECH NITRO-TECH RIPPED (907g)

75,00KM

Trenutno nema na zalihi

- BEZ TAJNIH SMJESA

- BEZ NEDOVOLJNO DOZIRANIH KLJUČNIH SASTOJAKA

- BEZ ZABRANJENIH SUPSTANCI

- BEZ LAŽNE REKLAME

- BEZ IZUZETAKA

NAJNOVIJI PROTEIN SA FORMULOM ZA GUBITAK TEŽINE

 

NITRO-TECH RIPPED™ je najnovija inovacija iz MuscleTech-a, branda koji oduševljava svojim proizvodima više od 20 godina. Ova napredna formula kombinuje proteinske peptide najviše kvalitete i izolat sa naučno testiranim sastojcima za gubitak težine. Ova 7 u 1 formula također sadrži CLA, trigliceride srednjeg lanca (MCT), L-carnitine L-tartrate, ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt šipka i prah algi. MuscleTech® je napravio ovu jedinstvenu formula s ciljem objedinjavanja ultra-čistog proteina i gubitka težine - ovakvo nešto niste nikad prije vidjeli. Za razliku od konkurencije, svaka mjerica NITRO-TECH RIPPED™ sadrži naučno proučavanu dozu ključnih sastojaka za gubitak težine, C. canephora robusta, koja je potvrđena od strane dvije naučne studije i u čije rezultate ne morate sumnjati! Također, nevjerovatnog je okusa koji će Vas oduševiti!

 

UKOLIKO STE OZBILJAN VJEŽBAČ KOJEM JE STALO DA NAPRAVI REZULTAT, NEMOJTE ZAOBIĆI NAJNOVIJU MUSCLETECH® PERFORMANCE LINIJU PROIZVODA!

- BEZ TAJNIH SMJESA

- BEZ NEDOVOLJNO DOZIRANIH KLJUČNIH SASTOJAKA

- BEZ ZABRANJENIH SUPSTANCI

- BEZ LAŽNE REKLAME

- BEZ IZUZETAKA

 

NAUČNO TESTIRANI GUBITAK TEŽINE

NITRO-TECH RIPPED™ sadrži ključni sastojak C. canephora robusta, za koji je dokazano putem dvije naučne studije da pomaže gubitku težine. Ispitanici koji su koristili ovaj ključni sastojak, izgubili su 5kg u prosjeku (u odnosu na 2,5kg koliko su izgubili ispitanici koji su koristili placebo) za 60 dana pridržavajući se nisko-kalorijske dijete, te 1,4kg (500g placebo grupa) za 8 sedmica prateći dijetu sa reduciranim unosom hidrata.

 

ULTRA-ČIST, VISOKO-KVALITETNI HIDROLIZIRANI PROTEIN

Svaka mjerica NITRO-TECH RIPPED™ sadrži 30g ultra-čistih peptida whey-a (hidrolizirani whey protein) i izolata s ciljem izgradnje čiste mišićne mase i povećanja snage.

 

NAPREDNA 7 U 1 FORMULA

Ono što piše na etiketi, to se nalazi i u kutiji. NITRO-TECH RIPPED™ sadrži sastojke kao što su L-carnitine L-tartrate, ekstrakt zelenog čaja i konjugirana linolenska kiselina (CLA). MuscleTech® istraživači su u ovu jedinstvenu formulu također uključili i dozu algi, ekstrakt šipka i ulje triglicerida srednjeg lanca.NAČIN UPOTREBE

Pomiješajte 1 mjericu sa 200-300ml vode ili mlijeka dva puta dnevno. Konzumirajte 30-60 minuta prije dva najveća obroka. Za najbolje rezultate, trenirajte i pridržavajte se dijete u periodu od 60 dana. Pročitajte kompletnu etiketu i pridržavajte se uputstva.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi