PROTEOS WHEY PROTEIN ISOLATE 93 (1kg) bez okusa

60,00KM

✔ 93%-tni whey izolat
✔ Vrijeme potpune apsorpcije manje od 20 minuta
✔ Dobiven je proizvodnim procesom Cross-Flow Microfiltration
✔ Smanjeni udio laktoze

Proteos Whey Protein Izolat 93, čisti je 93%tni izolat proteina sirutke porijeklom iz engleske tvornice sirovina Volac. Namjera nam je bila ponuditi apsolutno najbolji whey protein na tržištu, stoga smo se u nabavi sirovine obratili Volacu koji je trenutno najbolji proizvođač izolata sirutke u Europi, te jedan od najvećih proizvođača izolata sirutke u svijetu. Svi Volacovi proizvodi su certificirani kao “doping free” unutar Informedsport.com asocijacije, koja rigorozno ispituje proizvode na nedozvoljena doping sredstva. Whey izolat dobiven je proizvodnim procesom „Cross-Flow Microfiltration“ što je najviši standard u proizvodnji proteina sirutke, jer spriječava denaturaciju proteina. Na taj način očuvan je izvorni aminokiselinski sastav proteina sirutke s više od 27.9 grama proteina u 30 gramskom serviranju. Osim masivnog udjela proteina, udio masti je sveden na minimalnih 0.3%, što znači manje od 0.09 grama masti po 30 gramskom serviranju (1 mjerica). Od ugljikohidrata ovaj izolat sadrži samo laktozu i to minimalnih 2.5% laktoze, dakle svega 0.75 grama laktoze po mjerici. Najmanji mogući udio laktoze omogućava konzumaciju Proteos WPI bez ikakvih probavnih tegoba, nadutosti i sličnih problema. U aminokiselinskom profilu proizvod sadrži 6.87 grama BCAA i 5.43 grama glutamina po mjerici (30 g).

stupanj 
Tomislav Š
2017-03-15

dodatak recenziji

Samo da dodam da sam ih direktno kontaktirao preko facebooka i dobio odgovor da svaki proizvod ima LOT broj koji je zaveden kod njih u evidenciji i da onda oni mogu točno izvući iz evidencije rok trajanja proizvoda, od kojih je sirovina napravljen, itd. Do kraja godine bi trebali nabaviti i printer za rokove trajanja koji se ne mogu izbrisati i isto tako proizvodi će biti u kantama. Samo da još dodam da će vam svaki upit preko facebooka odgovoriti dr. medicine koji veoma kvalitetno, stručno i opširno objašnjava sve vezano uz njihove proizvode, sastav, i ostale stvari koje se tiču suplemenata općenito. Moram reći da je rijetkost naići na tako stručnu i ljubaznu osobu. Svaka pohvala za takav support, to se rijetko viđa.

stupanj 
Tomislav Š
2017-03-05

Odličan okus u kombinaciji sa dekstrozom

Iako je bez okusa ima odličan okus (ja naravno dodam i dekstrozu), čak pomalo baca na vaniliju :) Topljivost također odlična. Jedini minus koji sam do sada pronašao nije vezan za sadržaj vrećice nego za naljepnicu koja označava istek roka. Istek roka nije napisan na deklaraciji niti na vrećici već je napisan na zalijepljenom bijelom papiru. Vjerujem da će i to riješiti u budućnosti budući da su mlada firma, kvalitetan proizvod posjeduju, samo da još porade na detaljima

  • 2 od 2 ljudi označilo je ovaj komentar korisnim.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi