Mutant Whey Protein Powder - 2.27 kg

115,00KM

Ojačan dodatnim glutaminom
Nema aspartama - zaslađenog sa sukralozom
Zavisnički okus - savršen za svakodnevnu uporabu
Izvrsna topivost

MUTANT WHEY je jedinstveni 5-stupanjski protein sirutke koji aktivira značajan rast mišića i povećava zadržavanje dušika. Da, protein sirutke pomaže vam da raste - ali MUTANT WHEY vam pomaže u rastu VIŠE i BRŽE.

Mješavina sirutke pokreće veću sintezu mišićnih proteina

Novi Mutant Whey razvijen je nakon 28 mjeseci istraživanja. To je prvi protein na svijetu koji koristi posebno odabrane proteine, svaki sa svojom jedinstvenom stopom apsorpcije. Ovaj 5-Stage protein sirutke omogućuje svakom izvoru vlastitu jedinstvenu dostavu u vaš probavni sustav.


Formula

Nitroserum: Jedinstveni membranski filtrirani koncentrat proteina sirutke / fosfolipidni kompleks mogao bi se nazvati novim "Diamond Standard" proteina sirutke. Također sadrži prirodne fosfolipide i veće količine kolostralnih faktora rasta.
 
Mikrofiltrirani koncentrati proteina sirutke: To su tradicionalni "Gold Standard" u proteinima sirutke; brzo apsorbira, reducira laktozu i zadržava više imunoglobulinskih proteinskih frakcija nego izolat sirutke.
 
Hladno obrađeni izolat sirutke: brže upijanje, najmanji WPI. Na 97% proteina, ovo je najviši izvor proteina sirutke, s 2. najvećim trenutnim zadržavanjem dušika i praktički bez laktoze.

 
ActiNOS: hidrolizirani izolat proteina sirutke Bio-aktivni peptid; Patentni peptidi koji se brzo apsorbiraju i koji su proučavani zbog njihovih učinaka na NOS (sintaza dušikovog oksida), koji je enzim koji povećava razinu dušičnog oksida.


Hidrolizirani izolat proteina sirutke: Osigurava prirodne kritične bioaktivne spojeve uključujući di, tri i oligo peptide, beta-laktoglobulin, alfa-laktalbumin, serumski albumin i imunoglobuline; ovo je novi "platinasti standard", još brži apsorbirajući od normalnog izolata sirutke.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi