BLADE AMINO PAKET

132,00KM

165,00KM

Whey protein koncentrat 1kg
BCAA sa glutaminom 500g
BS V-PACK (Multi vita+mineral pak sa dodacima omege3, lecitina i q10 enzimom)

BLADE PROTEIN KONCENTRAT je premium proteinski suplement, idealan za početnike koji sadrži 87% visoko kvalitetnog proteina. Proteinski sadržaj je napravljen metodom ultrafiltracije WHEY protein koncentrata i sadrži 21gr. proteina u svakoj dozi. 
Bez dodanog šećera, samo prirodni šećer iz već navedenih izvora.


BLADE BCAA 7000 je nova i veoma praktična forma BCAA aminokiselina – instant pića sa odnosom 2:1:1. Ove esencijalne aminokiseline, koje naše tijelo ne može proizvesti, možemo nadomjestiti samo iz eksternog izvora. Ovaj proizvod je također pun i l-glutamin aminokiseline koja doprinosi metabolizmu proteina u mišićima. Poboljšanju metabolizma masti, a sve to zajedno doprinosi vrhunskom izgledu. Ovi sastojci su dizajnirani da sinergijski rade sa vašom regularnom proteinskom suplementacijom, da Vaše tijelo može izdržati naporne treninge te da spriječi mišiće od ulaska u katobolizam. Također ovaj preparat daje ogromnu podršku glikogenskoj sintezi.

BLADE V-PACK je najkompletniji multivitaminsko mineralni kompleks sa dodacima lecitina, omege 3, q10 enzima. Pored V-packa nema potrebe za naknadnim unošenjem bilo kojeg mikronutrijenta.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi