L-CARNITINE 3000 – SHOT 250 ML

0,00KM

Kvalitetan L-karnitin u obliku lako svarljive tečnosti! Svaki metak isporučuje do 3000mg aktivne supstance, koja ne samo da podržava proces gubitka težine, već pozitivno utiče i na kapacitet vežbanja tela! Higijenska i udobna nadopuna. Ne sadrži nepotrebne aditive.

Sport Definicija L-Catnitine SHOT je odgovor na potrebe svih sportista koji traže 100% legalan i najvažniji siguran način za poboljšanje sagorevanja masti. Svaka porcija sadrži do 3000mg visokokvalitetnog L-karnitina koji koriste sportisti širom sveta već dugi niz godina. Tekuća forma dodatno ubrzava apsorpciju aktivne supstance, što nije beznačajno.

Biološka aktivnost L-karnitina je vidljiva na mnogim nivoima, od kojih je najvažnije u kontekstu mršavljenja transportirati dugolančane masne kiseline u mitohondrije gdje se oksidiraju (spaljuju). Energija stvorena na ovaj način koristi se, na primer, tokom fizičke aktivnosti. Prema nedavnim izveštajima, povećanje L-karnitina u organizmu može doprineti smanjenju ili čak inhibiranju formiranja novih telesnih masti. Ljudsko tijelo je u stanju sintetizirati l-karnitin, ali njegove količine su male, pa je neophodno osigurati ga izvana, npr. Uz pomoć profesionalnog dodatka kao što je ovaj.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi