Activlab Fireblaster 20x12g / PRE WORK I SAGORIJEVAČ MASTI

40,00KM

-savršen prije treninga

-efikasan sagorjevač masti.

-Veze ovog tipa pomažu da postignete vaše idealne ciljeve mnogo brže, dok podržavaju metabolizam.

Fireblaster sadrži beta-alanin, aminokiselinu koju koriste bodybuilderi, trkači i triatlonci kao dodatak koji smanjuje fizički umor. To je jedan od rijetkih suplemenata čija je visoka efikasnost potvrđena u naučnim istraživanjima. Da bi se povećao nivo skladištenja karnozina, koristi se dodatak beta-alanina, koji je endogena aminokiselina koja se proizvodi u jetri. β-alanin poboljšava vežbanje tokom vežbi u kojima dominiraju anaerobni prelazi, a količina vodonikovih jona se povećava, a time i napori visokog intenziteta, u trajanju od 60 do 240 sekundi. Stoga može imati posebnu primjenu u sljedećim sportskim disciplinama: borilačke vještine, bodybuilding, veslanje, trčanje na kratke udaljenosti ili kurs prepreka.

Fireblaster je dodatno obogaćen neophodnim tvarima za pravilno funkcionisanje tela, vitamina i minerala. Dakle, imamo dozu l-arginina, koja direktno utiče na dilataciju krvnih sudova, što rezultira ne samo poboljšanjem motivacije, već i poboljšanjem oksigenacije i ishrane ćelija. Sve se to pretvara u poboljšanu regeneraciju i ubrzani rast mišića.

Proizvod Fireblastera sadrži i ekstrakt gorke narandže, poznat i kao Citrus aurantium. Ova supstanca je korišćena u kineskoj medicini i korišćena je za lečenje bronhitisa i gastrointestinalnog krvarenja. Poznato je da u sportskoj suplementaciji djeluje kao potpora za sagorijevanje masti. Pored toga, ekstrakt gorke narandže je odličan način za smanjenje apetita.

Plod gorke narandže je izvor sinefrina, koji po svojoj hemijskoj strukturi podseća na efedrin, supstancu sa termogenim dejstvom, čija je upotreba zabranjena zbog njenog nezdravog uticaja na zdravlje. Za razliku od efedrina, sinefrin funkcioniše tako što bezbedno stimuliše nervni sistem, utičući na beta-3 receptor. Efekat ove akcije je lipoliza ili slom masti. Dodatni efekat ove supstance je ubrzanje cirkulacije krvi, povišenje krvnog pritiska i povećanje minutnog volumena srca. Upotreba ove supstance se ne preporučuje osobama sa hipertenzijom i srčanim oboljenjima, što je direktno povezano sa povećanjem krvnog pritiska.

Pakovanje 20 paketica

Serviranja 20

Serviranje 1 kesica

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi