SCITEC NUTRITION 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL (5000g)

295,00KM

S DODATNIM AMINOKISELINAMA
S PROBAVNIM ENZIMIMA
S INSTANT PROTEINIMA SIRUTKE 
BEZ GLUTENA 

Kako naše tijelo izgrađuje mišiće

Baš kao što nije moguće izgraditi kuću bez građevinskog materijala, ni naše tijelo ne može izgraditi mišiće bez potrebnih ključnih hranjivih tvari. Možete li zamisliti što bi se dogodilo kada bi na gradilište opeka stigla kasno, iako je sve ostalo spremno za izgradnju kuće? Ni vaše tijelo neće moći izgraditi mišiće ako se ne pobrinete da su mu dostupne hranjive tvari.

Sadržaj proteina sirutke 100% Whey Protein* Professional doprinosi optimalnom razvoju i zadržavanju mišića te zadržavanju normalne strukture kostiju**. Proteini su u našem tijelu isto što i opeka na gradilištu. Štoviše, uz izvorne aminokiseline formuli smo dodali dodatne aminokiseline (leucin, glutamin, arginin i taurin) te probavne enzime kao što su papain i bromelain.

100% Whey Protein* Professional od sada ne sadržava gluten. Nadalje, možete birati različite okuse, od tradicionalnih do onih vrlo posebnih.
* 100% proteina dolazi iz sirutke.
**Znanstveno dokazane tvrdnje koje je odobrila Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA).
Preporučena doza:
Jednu dozu (30 grama, 3/4 mjerice) pomiješajte s 250 ml vode. Kada imate treninge, uzmite je jednom dnevno nakon treninga, a danima kada nemate treninge bilo kada tijekom dana.

Veličina pakovanja : 5000 g

Serviranje : 30 g

Serviranja po pakovanju : 166

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi