Novo
HIRO.LAB WHEY 2000g

HIRO.LAB WHEY 2000g

95,00KM

To je univerzalni dodatak koji će djelovati na fizički aktivne ljude i na sve koji znaju da u njihovoj prehrani nema dovoljno proteina. Uz Instant Whey Protein, tijelu možete jednostavno osigurati 21 g proteina iz jedne porcije. Od drugih se razlikuje po izvrsnoj topljivosti, bez umjetnih bojila i brojnim varijantama okusa. Osim toga, ima malo masti i ne sadrži gluten.

Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Upamtite da samo zdrav način života i uravnotežena prehrana osiguravaju pravilno funkcioniranje tijela i održavanje dobrog stanja. Nemojte prekoračiti preporučene porcije za konzumaciju tokom dana. Proizvod ne mogu koristiti osobe alergične na bilo koji njegov sastojak. Čuvati izvan dohvata male djece. Čuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi u dobro zatvorenim posudama. Najbolje do kraja: datum i broj serije nalaze se sa strane / dna pakovanja. Ovaj proizvod nije namijenjen za dijagnosticiranje, liječenje, liječenje ili sprječavanje bilo koje bolesti.

Sastojci:
Koncentrat proteina sirutke (iz mlijeka), hidrolizirani kukuruzni škrob, dekstroza, lecitin (iz soje) emulgator, emulgator lecitin (iz suncokreta), aroma, zaslađivač - sukraloza, zgušnjivač karboksimetilceluloze. Može sadržavati bjelanjke i orahe.

Upute:
1 porcija 30 g (1,5 mjerice) otopljena u 150-180 ml vode ili mlijeka. Po potrebi konzumirajte 1-3 puta dnevno. Konzumirajte odmah nakon pripreme

Legal Disclaimer
Ovaj proizvod nije namijenjen za dijagnostiku, liječenje, liječenje ili prevenciju bolesti.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi