UNS ISO WHEY 1,2kg

55,00KM

UNS Iso Whey - ukusni dodatak sa visokim sadržajem proteina koji se sastoji od koncentrata proteina sirutke (WPC 80) sa dodatkom izolata proteina sirutke (WPI 90), koji se odlikuje visokom biološkom vrednošću i visokom anaboličkom aktivnošću.

Sadrži u svakoj porciji (30 g): čak 22,5 g proteina, samo 2,1 g ugljenih hidrata i samo 1,2 g masti. UNS Iso Whey stvoren je za sportiste, ljude koji rekreativno treniraju i zagovornike zdrave prehrane.

Savršen je dodatak svakodnevnoj prehrani s lako probavljivim proteinima, koji učinkovito štiti mišiće od katabolizma, ubrzava regeneraciju, pozitivno djeluje na imunološki sustav i pomaže u održavanju zdravih kostiju.

Sirutka koja se koristi za proizvodnju proteina UNS Iso Whey prošla je postupak instancizacije, zahvaljujući kojem se proizvod savršeno otapa bez ikakvih problema. Još jedna primjetna prednost potrošača prilikom pripreme koktela s UNS Iso Whey je nedostatak pjene i grudica.

UNS Iso Whey ima nevjerovatno kremast ukus. Proizvod je dostupan u preko 10 različitih okusa, koji će iznenaditi i najzahtjevnija nepca.

UNS Iso Whey ne sadrži gluten, soju, jeftina punila, zgušnjivače, pa čak ni boje. Zaslađen je samo sukralozom, tako da ne morate brinuti zbog žgaravice ili drugih želučanih tegoba.

O najvišoj kvaliteti UNS Iso Whey svjedoči i nedostatak dodanog šećera u sastavu. Šećeri u proizvodu su samo prirodnog porijekla. Savršen je i za smanjenje tjelesne masnoće kao osnova za proteinske koktele ili kao dodatak omletima, kolačima ili drugim pečenim proizvodima.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi