Novo
DR2 GABA & MELATONIN 120 KAPS

DR2 GABA & MELATONIN 120 KAPS

25,00KM

Dodatak GABA i melatonin praktičan je i prikladan za upotrebu u kapsulama koje vam omogućavaju brzo obogaćivanje svakodnevne prehrane optimalno definiranim dijelovima aktivnih sastojaka s vrijednim učinkom na funkcioniranje živčanog sistema.

Pripravak marke DR2 pripremljen je prvenstveno za ljude koji imaju problema sa spavanjem ili zaspanjem, što je obično posljedica prekomjerne stimulacije ili neučinkovite regeneracije nakon napornog dana. Proizvod zahvaljujući pažljivo odabranim proporcijama pruža idealnu podršku ljudima koji rekreativno vježbaju, profesionalnim sportskim igračima i svim ljubiteljima zdrave i raznovrsne prehrane.

GABA je skraćenica za supstancu koja se naziva amin-aminobuterna kiselina, a čija su svojstva dragocjena u kontekstu mehanizama neurotransmisije. Prema stručnjacima, održavanje optimalnog nivoa GABA ima dragocjen utjecaj na procese prijenosa podražaja između neurona (tj. Ćelija nervnog sistema). Ova akcija pomaže u neutralisanju prekomjerne stimulacije, što može rezultirati smirivanjem i povratkom poremećene psihofizičke ravnoteže. Često stres, iscrpljujuća fizička aktivnost ili nedovoljna regeneracija mogu uzrokovati probleme s dobrobiti.

Melatonin je pak osnovni aktivni sastojak za održavanje optimalnog cirkadijanskog ritma. Razine melatonina postupno opadaju s godinama, što vremenom može rezultirati slabim uspavanjem i značajnim pogoršanjem kvaliteta spavanja. Redovno dodavanje melatonina dragocjeno djeluje na skraćivanje vremena za zaspanje i pomaže u održavanju ispravnog raspoloženja. U kombinaciji s ɣ-aminomaslačnom kiselinom može se pokazati vrijednim načinom za poboljšanje mehanizama regeneracije nakon zamornog i emocionalnog dana.

Proizvod DR2 GABA & Melatonin sadrži u pakovanju čak 120 kapsula, što je dovoljno za 60 dana efikasnog dodavanja prehrani. Svaka porcija ima visok sadržaj potrebnih aktivnih tvari, što ne zahtijeva posezanje za dodatnim polumjerama. Nedostatak nepotrebnih aditiva u sastavu omogućio je proizvođaču da dobije preparat s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka - ovo je beskompromisna podrška vašem snu!

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi