Novo
DR2 MAGNESIUM 120 KAPS

DR2 MAGNESIUM 120 KAPS

26,00KM

Magnezijum je zgodan dodatak prehrani koji vam omogućava da na jednostavan i prikladan način tijelu pružite tačno definiran dio magnezija u obliku lako probavljivog citrata.

Proizvod DR2 pripremljen je u obliku kapsula koje se lako progutaju, čak ni najmanje ne stvaraju probleme sa suplementacijom. Štaviše, svaka porcija dodatka je čak 1500 mg jedinstvenog magnezijum citrata dobijenog od visokokvalitetnih, testiranih sirovina sa čistoćom potvrđenom testovima. Sastav je lišen nepotrebnih aditiva na štetu visoke koncentracije aktivnog sastojka - Magnezijum je efikasan po pristupačnoj ceni!

Nema sumnje da je magnezijum jedan od najvažnijih minerala u svakodnevnoj prehrani svakog čovjeka. Njegov glavni zadatak je održavati pravilno funkcioniranje živčanog sistema, što je, između ostalog, povezano sa smanjenjem upornog osjećaja umora i održavanjem optimalnog energetskog metabolizma. Uz to, optimalan sadržaj magnezijuma u tijelu pozitivno utječe na psihološke funkcije.

Magnezijum je izuzetno važan u kontekstu regulacije pravilnog rada mišića. Kao jedna od osnovnih komponenti koja održava ravnotežu ravnoteže elektrolita, omogućava mišićima efikasan rad sa sve većim nivoima iscrpljenosti. Uz to, može utjecati na proces oblikovanja tijela, što je vjerojatno povezano s njegovim sudjelovanjem u reakcijama sinteze proteina. Štaviše, magnezijum se pripisuje vrijednim svojstvima za održavanje zdravog stanja kostiju i zuba.

Pakovanje magnezijuma sadrži čak 60 predloženih porcija, što znači 120 kapsula. Dodatak iz DR2 koristi magnezijum u obliku lako probavljivog citrata, što je mnogo bolje rješenje od jeftinih i neefikasnih oblika oksida. Zauzvrat, visok sadržaj minerala u jednoj porciji sigurno će smanjiti rizik od nedostatka i osigurati efikasno pokrivanje dnevnih potreba. Odaberite inovativna rješenja najvišeg standarda!

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi