Novo
SFD COLLAGEN 400g

SFD COLLAGEN 400g

40,00KM

POVEĆAJE ZAJEDNIČKU POKRETNOST
ŠTITI Zglobove i kočiju
Poboljšava izgled kože, kose i noktiju!
IMA CELOKUPAN SASTAV ZASNOVAN NA VISOKOJ KVALITETI SASTOJKA
SADRŽI PREKO 12000 mg HIDROLIZOVANOG KOLAGENA TIPA I I TIPA II KVALITETA KVALITETA
ODLIČNA KVALITETA PO ODNOSU CIJENA
SAMO 1,95 ZA JEDNU DOZVORU PROIZVODA!
OKUSNI OKUSI
SAVRŠENA RASTVARLJIVOST

COLLAGEN PREMIUM je stvoren kao odgovor na potrebe naših klijenata! Bol u zglobovima? Problemi s pravilnom regeneracijom? Česte povrede? Bez obzira borite li se s tim problemima ili se radije suprotstavljate njima - ovaj je proizvod dizajniran s vama na umu.

Željeli smo dobiti cjelovit proizvod, koji se sastoji od najkvalitetnijih sastojaka, koji će zahvaljujući svojoj patentiranoj formuli djelovati brzo i učinkovito, pružajući rješenja za sve probleme i odgovarajuću prevenciju!

COLLAGEN PREMIUM je također proizvod koji je idealan za žene koje žele postići efekt jake i sjajne kose, tvrdih i jakih noktiju kao i glatke i elastične kože.

COLLAGEN PREMIUM je dodatak prehrani koji sadrži i.a. hidrolizirani kolagen, ekstrakt Boswellia serrata, vitamini i minerali. Kalcij i mangan potrebni su za održavanje zdravih kostiju.KOLAGEN PREMIUM nije običan dodatak jer sadrži mnoge dragocjene i potrebne za naše zdravlje supstance. Savršeno podržava naš aparat za kretanje i još mnogo toga. Evo njegovih najcjenjenijih sastojaka:

HIDROLIZIRANI KOLAGEN je najbolji oblik kolagena. Kolagen je izuzetno važan sastojak u tijelu. Čini gotovo 30% sadržaja svih proteina. To je element koji međusobno povezuje stanice, pa je izuzetno važan za pravilnu strukturu zuba, kostiju i kože. Takođe pomaže u održavanju odgovarajuće elastičnosti, nivoa hidratacije i napetosti kože, a zajedno s biotinom pozitivno djeluje na pravilno stanje kose.

Zašto je hidrolizirani oblik najbolji? Kolagen se sastoji od aminokiselina koje tijelo treba "apsorbirati" da bi imalo koristi od toga. Naš kolagen je hidroliziran, što znači da je već djelomično "razbijen", pa su najvažnije aminokiseline lakše "apsorbirati".

HIJALURONSKA KISELINA je spoj koji se prirodno javlja u tijelu. U ljudskoj koži komponenta je međustaničnog matriksa dermisa i glavna komponenta sinovijalne tečnosti. Važna je komponenta sinovijalne tekućine gdje služi kao mazivo i igra ulogu u otpori na tlačne sile.

OKUSMALINA KOLA BOROVNICA NARANČA

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi