Universal Animal Immune powder

65,00KM

  • Kompletan kompleks imunološke podrške
  • 1000 mg vitamina C plus D
  • Ključni minerali i biljke

Animal Immune prah

Animal Immune Pak, snažni dodatak imunološkoj potpori, pruža prvu liniju odbrane koja štiti i podržava vaš imunološki sistem.

  • Kompletan kompleks imunološke podrške
  • 1000 mg vitamina C plus D
  • Ključni minerali i biljke

Nijedan dodatak neće izliječiti ili spriječiti bolest. Ali održavanje vašeg imunološkog sistema jakim može vam pomoći u zaštiti. U ova neviđena vremena, Animal je brzo prikupio najjače materijale za imunološku potporu i sastavio snažni imunološki proizvod, nazvan Animal Immune Pak.

Naporno ste radili na tome da vaše tijelo postane vitko, fit i snažno. Ali čak i najstrašnija tvrđava treba odbranu - svaki dan. Pomaže kvalitetu sna i kvalitetan odmor za oporavak od zadnjeg treninga. Stavite previše stresa na bilo koji sistem i on će početi pokazivati pukotine - a stres se vremenom nakuplja. Smatrajte svoj imunološki sistem prvom linijom obrane i pomozite mu u podršci i zaštiti.

Uz Animal Immune Pak dobijate obilje svega što vam treba. U svakoj mjerici dobijate snažnu dozu vitamina C i vitamina D, kao i minerale koji podržavaju imunološki sistem: kalcijum, fosfor i cink. Dodajte tome prave količine prirodnih sastojaka iz biljaka za imunološku potporu i dobit ćete kompletan kompleks imunološke podrške osmišljen da pojača prvu liniju obrane vašeg tijela.

Način upotrebe: pomiješajte 1 dozu sa 200 - 300 ml vode i popijte ujutru uz doručak ili bilo koji obrok u toku dana.

OKUSOrange mango

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi