UNS PRE (300g)

50,00KM

Dijetalni dodatak PRE WORKOUT PUMP potpuno je novi dodatak pred trening od UNS Supplements-a, koji je pripremljen za određenu svrhu - pružiti vježbaču maksimalnu podršku tokom iscrpnog treninga i pružiti kompleks neophodnih sastojaka za intenzivno rad mišića!

Formula preparata je precizno odabrani omjer sastojaka koji već dugi niz godina podržavaju početnike i profesionalne sportaše dok rade na mišićavoj figuri. Sastav ne sadrži punila i nepotrebne aditive. PRED treningom PRE WORKOUT PUMP (VODILA PUMPE) brinuti će se o vašem stanju na višedimenzionalan način i neće vam dopustiti da odustanete na putu do cilja! Svaka porcija omogućit će vam rad punim kapacitetom i učiniti da osjetite pravu snagu s nevjerovatno tropskim okusom!

Temelj proizvoda su dva izuzetno učinkovita pojačivača NO - AAKG i citrulin malat - koji podržavaju transport i oslobađanje dušičnog oksida u krv. Kao rezultat ove akcije dolazi do povećanja zagušenja mišića, poboljšanja njihove ishrane i indukcije efekta "mišićne pumpe", što može izazvati subjektivni osjećaj povećanja snage. Zahvaljujući tome, igrači mogu koristiti veće opterećenje tokom treninga, što će značajno poboljšati proces oblikovanja mišićave figure i povećanje trenutne težine.

Preparat takođe sadrži solidan dio kreatin-malata, čiji redovni dodatak može biti od koristi za povećanje fizičkih performansi tokom vježbanja. Kreatin se već dugi niz godina preporučuje za vježbanje ljudi, što diktira njegov stvarni utjecaj na ponovnu sintezu ATP-a - osnovnog nosača energije koji, između ostalih, sudjeluje u u regulaciji pravilne kontrakcije mišića ili sintezi novih mišićnih proteina. Taurin prisutan u dodatku pruža dodatnu podršku za transport kreatina i podržava tijelo u stanjima povećane psihofizičke aktivnosti.

Dodatak PRED TRENUTKOM ZA TRENIRANJE takođe podržava nervni sistem. Kofein je jedan od najčešće korištenih sastojaka sa stimulativnim svojstvima, pružajući solidan dio energije za vježbanje i pomažući u smanjenju rastućeg osjećaja umora i umora. L-tirozin, s druge strane, može imati dragocjen učinak na prilagodbu tijela na učinke stresnih podražaja (npr. Veliko opterećenje tijekom treninga) i može podržati funkcioniranje kognitivnih funkcija.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi