FA L-Carnitine 3000

4,00KM

3 g L-karnitina po serviranju
Podržava oksidaciju i transport masnih kiselina
Idealno za žene
Bez šećera
Povećava izdržljivost
Štiti mišiće tokom restriktivne prehrane
Podržava oporavak nakon vježbanja

Prehrambeni dodatak L-karnitin 3000 donosi 3 grama L-karnitina u svakoj ampuli. L-karnitin je ključan za transport masnih kiselina kroz vanjsku i unutarnju mitohondrijsku membranu jer stvara Carnitin Palmitoyl Transferezu I i II, ključne transportere membrane masnih kiselina. Štoviše, L-karnitin veže slobodni acetil-CoA proizveden tokom rada mišića štiteći od nakupljanja laktata. To znači da L-karnitin omogućava produžene intenzivne vježbe odgađajući mišićnu bol i umor.

Nadalje, najnovija klinička istraživanja pokazuju da L-karnitin povećava stopu oporavka mišića i tijekom posebnih prehrambenih postupaka sadržaj L-karnitina u mišićima može se povećati i do 115% normalnog sadržaja ćelije! To znači da 3 grama L-karnitina koje isporučuje L-Carnitine 3000 mogu biti od velike pomoći svima koji sudjeluju u snazi, izdržljivosti ili timskom sportu i svima koji žele povećati metabolizam masti i isporuku energije.
L-Carnitine 3000 je univerzalni dodatak hrani koji mogu koristiti oboje: profesionalni sportaši i aktivni ljudi koji žele poboljšati svoju figuru i dobrobit.

L-karnitin 3000 iz Fitness Authority® inženjerske ishrane u kombinaciji s pravilnom prehranom i programom treninga pomoći će vam da ostvarite svoje lične ciljeve.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi