ActivLab Kolagen Beauty - 20tabs.

22,00KM

Glatka koža
Velika doza najboljeg kolagena
Savršeno hidratizirana koža
Visok sadržaj vitamina C, hijaluronske kiseline i ekstrakta divlje ruže

ACTIVLAB PHARMA Kolagen Beauty

Kolagen je protein koji je prisutan u cijelom tijelu, a čini oko 1/3 proteina koji se nalaze u tijelu i čini da tijelo održava dosljednost, fleksibilnost i regeneraciju tkiva. Suplementacija kolagena vrlo je važna jer se nakon 25. godine njegova razina smanjuje i uzrokuje da se pojave prvi znakovi starenja organizma. Pored toga, problemi s odgovarajućom razinom ovog proteina mogu se pojaviti i kod ljudi koji su izloženi dimu nikotinskom dimu i zagađenom zraku, takve osobe vjerojatnije će ubrzati proces starenja tijela. Zahvaljujući odgovarajućoj razini kolagena, koža je hidrirana i tonizirana, kupovinom Kolagen Beauty sebi pružite mlad, lijep izgled.

Kolagen s vitaminom C, ekstraktom divlje ruže i hijaluronskom kiselinom
Dodatak Activlab Pharma pruža vam dozu do 500mg vrlo kvalitetnog morskog kolagena, koji će vašu kožu učiniti još čvršćom i elastičnijom. Vitamin C sadržan u Kolagen Beauty treba da podrži sintezu prirodnog kolagena, takođe je moćan antioksidans koji kožu štiti od slobodnih radikala, koji oštećuju unutrašnju strukturu kože i dovode do ranog starenja organizma.

Korištenjem kolagena iz Activlab Pharma osigurat ćete dodavanje sastojaka na odgovarajućoj razini, što će dovesti do činjenice da ćete duže zadržati svoj izgled, koža će biti hidratizirana i blistava. To će biti posledica ne samo visokog sadržaja kolagena tipa I (najbolja vrsta ovog proteina), već i zbog sadržaja vitamina C, ekstrakta šipka i hijaluronske kiseline.


Ako je vaš problem što se vaša koža stara brže nego što biste željeli, tada ćete dobiti i optimalnu podršku iz ekstrakta ružine trave, koji je izvor karotena i prirodnog vitamina C. Ove dvije tvari čine kožu posvijetljenom, pa ako je tako daleko ste se stidjeli pigmentnih mrlja, pjega ili neujednačenog tona kože, a upotrebom kolagena ljepota sve će to prestati biti problem za vas. Zauzvrat, zahvaljujući hualuronskoj kiselini, koja će vam se dostaviti i putem dodataka Activlab Pharma, učinit ćete vašu kožu hidriranijom, glatkom i elastičnijom, a broj bora primjetno manji.

Koji kolagen?
Kada tražite najbolji kolagen koji će vam pružiti potpunu zaštitu protiv starenja i osigurati mlad izgled, sigurno ste naišli na različite vrste preparata. Među svim dostupnim na tržištu, teško je odabrati onu koja će ispuniti sva naša očekivanja. Vrijedi se kladiti na proizvod koji sadrži više sastojaka i na taj način pružiti nam širok spektar aktivnosti koje će poboljšati naš izgled i dobrobit. Kladite se na lepotu Kolagen Beauty!

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi