CELLUCOR C4 ULTIMATE 440g

95,00KM

Karakteristike:
-Najsnažniji C4 do sada !!!
-Sa CarnoSyn beta alaninom.
-Za veću izdržljivost, mišićni pump i motivaciju.

Vaša želja da postavite svoj novi osobni rekord je razlog zbog kojega smo razvili ovaj poseban proizvod sa iznimno intenzivnim djelovanjem koje vas neće ostaviti na cjedilu, nego će biti dovoljno snažan da vam pomogne u vašoj opsesivnoj želji, da biste bili na svakom treningu sve bolji, i bolji, i bolji...

C4 ULTIMATE JE NAJSNAŽNIJI C4 KOJI SMO NAPRAVILI
C4 Ultimate nije za slabe. Nije ni za vikend ratnike. Ali je za sve one koji ne poznaju granice. Za sve one koji se ne boje teškog terninga i krvavog znoja i žele sebi i drugima pokazati što sve mogu. Proizvod sadrži krajnje doze moćnih sastojaka koje vaše tijelo nužno rabi za težak trening. Sa C4 Ultimate ćete osjetiti eksplozivnu energiju koja će vam teći po tijelu. U formuli se nalazi i snažna doza tzv. nootropika koji poboljšavaju raspoloženje i povećavaju mišićni pump i tjelesnu izdržljivost te vam pomažu da podignete svoj trening na najvišu razinu. C4 Ultimate će vas izazvati da napravite još jedno ponavljanje, još jedan dodatan set te da se nosite s najvećim opterećenjima o kojima ste već nekoliko tjedana samo razmišljali, ali vam je uvijek falilo hrabrosti.

Proizvod sadrži i CarnoSyn Beta Alanin, aminokiselinu koja se u tijelu pretvori u kanozin. To je jedini patentiran i klinički istražen oblik beta alanina za kojega je bilo dokazano da poboljšava izdržljivost mišića.

Upustvo za upotrebu:
Preporučena upotreba: Uzmite jednu dozu (1 mjericu) dnevno, pomiješajte s 415-475 ml vode te popijte 20-30 minuta prije treninga.

Upozorenje: Kod određenih pojedinaca se može pojaviti osjećaj utrnulosti po tijelu kao posljedica uzetog beta alanina koji se nalazi u proizvodu. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Proizvod je namijenjen zdravim osobama, starijim od 18 godina. Sadrži kofein (300 mg na dozu). Ne preporuča se djeci ili trudnicama. Ne uzimajte, ako ste trudni, dojite ili trenutno uzimate inhibitore PDE5 ili nitrate za bolove u prsima. Proizvod ne koristite prije nego što se posavjetujete s doktorom, isto tako ako uzimate neki drugi dodatak prehrani, lijek na recept ili bez recepta ili ako imate, sumnjate da imate ili ste dijagnosticirani, odnosno liječeni od bilo kakvih zdravstvenih problema ili ih imate u obiteljskoj anamnezi. Ovaj proizvod sadrži kofein te ga ne smijete koristiti u kombinaciji s kofeinom ili stimulansima iz drugih izvora. Ne uzimajte više od 400 mg kofeina (iz svih izvora hrane i dodataka prehrani) na dan. Prekinite s korištenjem 2 tjedna prije operacije. Odmah prekinite sa uzimanjem te se obratite doktoru, ako se pojave bilo kakve neželjene reakcije na ovaj proizvod. Ne koristite neprekidno duže od 8 tjedana.Ne koristite, ako je sigurnosni pečat oštećen ili ga nema. Čuvajte na hladnom i suhom mjestu. Čuvajte van dosega djece! Ovaj proizvod se prodaje na težinu i ne na volumen. Može doći do sedimentacije proizvoda tijekom transporta, odnosno korištenja, što može utjecati na gustoću praška. Proizvod sadrži naveden broj obroka koji su precizno izmjereni po težini. Proizvod nije namijenjen dijagnosticiranju, liječenju ili sprječavanju bolesti.


ORANGE MANGO
Sastojci: L-citrulin DL-malat, kreatin i Oxystorm nitrat mješavina (kreatin monohidrat i Oxystorm ekstrakt crvenog špinata (Amaranthus hypohondriacus)(standardiziran za nitrate)), CarnoSyn beta alanin, bezvodni betain, Nitrosigine (inozitol-stabiliziran arginin silikat), arginin alfa-ketoglutarat, taurin, sredstva protiv prijanjanja(silicijev dioksid, trikalcijev fosfat), pojačivači okusa, polidekstroza, N-acetil-L-tirozin, bezvodni kofein, zaslaživači (acesulfam K, sukraloza), trinatrijev citrat, ekstrakt rodiole (Rhodiola rosea), vitamini (askorbinska kiselina, folna kiselina, nikotinamid, piridoksin hidroklorid, metilkobalamin), boja (beta karoten), ekstrakt kakaa (Theobroma cacao L.)(standardiziran za teobromin), ekstrakt Panax ginseng.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi