FA ICE PUMP (120ml) /PRE WORKOUT/ 4 serv

4,00KM

-Matrica savršeno odabranih doza i sinergistički aktivnih sastojaka
-Stvoren kako za početnike tako i za napredne sportaše
-Ovaj preworkout preporučuje se fizički aktivnim osobama tokom dugotrajnih, najzahtjevnijih treninga snage i izdržljivosti.
-Visok sadržaj kofeina
-Ukusan i osvježavajući okus

Formula uključuje poseban cool efekat EVERCOOL, koji je novitet na tržištu dijetetskih suplemenata. EVERCOOL efekat vam daje osvežavajući efekat hlađenja tokom fizičke aktivnosti

Pre-workout proizvodi mogu podići vaše vježbanje na sasvim novu razinu. Ne samo da će te povećati svoju snagu i izdržljivost, već ćete povećati i sintezu proteina, ubrzati metabolizam, smanjiti gubitak mišića i stvoriti optimalno hormonalno okruženje za rast mišića.

Pre-workout dodatke mogu koristiti i muškarci i žene. Oni su idealni za početnike kao i za napredne vježbače. Pre-workout suplement imaju brojne pozitivne efekte na ćelije unutar ljudskog tijela, a što su bodybuilderi davno prepoznali i počeli izvlačiti ono najkorisnije iz toga kako bi svoje treninge podigli na stepenicu više. Imaju značajnu ulogu u transportu informacija među ćelijama radeći kao neurotransmiteri, te se posebno mogu pohvaliti sposobnošću da šire vene i krvne sudove, omogućavajući lakši protok krvi.

Morate biti vrlo obrezni i ne prekoračiti dnevnu preporučenu dozu, te posebno kod osoba koje imaju srčane probleme može biti i rizično, brojna istraživanja su dokazala da Pre-workout suplementi imaju cijeli niz jako pozitivnih strana od kojih su neke važna uloga u jačanju imunološkog sistema, regulacija smrtnosti i životnog ciklusa ćelija, ali i niz drugih efekata.

Šireći puteve krvotoka, pomaže lakšem dostavljanju kisika u ćelije mišića, što rezultira podizanjem praga iscrpljenosti. Više kisika u mišićima znači i više energije, te mogućnost dužeg treniranja.

Pakovanje:120ml

Serviranje:30ml

Serviranja: 4

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi