FA PRE-CONTEST PUMPED (350G) /PRE WORKOUT/ 40 serv

70,00KM

-moćan pojačivač prije treninga
-sa 400 mg kofeina
-masivna pumpa zagarantovana
-sa nootropima i adaptogenima
-nema jeftinih punila
-dobra rastvorljivost
-ukusnog voćnog ukusa


FA Xtreme Napalm Pre-Contest Pumped je beskompromisan booster koji vas pretvara u mašinu na treningu! Sastojci i doze idu do granica mogućeg da vam daju masivnu pumpu, pogon i fokus tokom treninga.Sa do 400 mg kofeina,kao i nootropima i adaptogenima kao što je ashwagandha, pojačivač treninga vam daje visok mentalni fokus. Koncentracija na osnovne stvari čini vaš trening za izgradnju mišića učinkovitim i osigurava puno zabave za trening.
Mi u trgovini za proizvodnju mišića vidimo FA Xtreme Napalm Pre-Contest Pumped kao jedan od najboljih pojačivača i dajemo jasnu preporuku za kupovinu!

Hranljiva tvar prije treninga FA XTREME NAPALM PRE-CONTEST PUMP je proizvod posvećen ljubiteljima napornih treninga koji traže višedimenzionalnu podršku!

Sastav suplementa je kombinacija popularnih komponenti prije treninga (npr. beta-alanin, betain, citrulin malat) zajedno s kofeinom, biljnim adaptogenima (npr. ashwagandha, rhodiola rosea, bacopa monnieri) i nizom vrijednih aditiva (npr. -GPC, niacin, ekstrakti crnog i kajenskog bibera, vitamin B6).

Proizvod se preporučuje ljubiteljima sportova snage i izdržljivosti - optimalno odabrane proporcije pružaju sigurnu podršku na svakom nivou. Sastojci ne sadrže dodatni šećer.

Citrulin malat je komponenta koja utječe na protok krvi i proizvodnju dušikovog oksida, što se može prevesti u učinak mišićne pumpe, smanjen umor i poboljšane performanse


Beta-alaninu se pripisuje vrijedan učinak na proizvodnju karnozina – povećanje njegove koncentracije može pomoći u održavanju optimalne pH vrijednosti, poboljšanju određenih sposobnosti vježbanja, poboljšanju adaptacije na trening i smanjenju umora, između ostalog.


Betain se može pokazati kao važna komponenta sportske suplementacije zbog svojih učinaka na sastav tijela ili poboljšanja određenih parametara vježbanja, između ostalog.


Biljni ekstrakti adaptogena (ašvaganda, rododendron, bacopa, ginkgo biloba) i aktivni sastojci koje sadrže mogu biti vrijedni dodaci prehrani npr. zbog njihovog blagotvornog antioksidativnog potencijala, potpore smanjenju stresa, poboljšanju kognitivnih funkcija


Kofein se može pokazati korisnim za spoznaju, metabolizam, raspoloženje i smanjenje umora


Niacin zajedno s vitaminom B6 podržava normalnu funkciju nervnog sistema, omogućava optimalan energetski metabolizam i pomaže u smanjenju osjećaja umora

Pakovanje 350g

Serviranje 8,75g

Serviranja 40

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi