ActivLab MACHINE MAN PRE WORKOUT (120caps)

49,00KM

-energija i koncentracija
-univerzalni dodatak prije treninga tokom perioda redukcije i izgradnje mase
-stimulansi obogaćeni kreatinom, pojačivačima dušika, biljnim ekstraktima i vitaminima
-čak 3 g kreatina po porciji 
-adaptogeni i antioksidansi  ekstrakti Ashwagandha i Rhodiola
-sadrži popularne stimulanse kofein, guaranu i tirozin
-specifičan energetski udarac i još jači trening

Snažan pre-workout - Machine Man Pre Workout od ACTIVLAB-a
Machine Man linija renomiranog poljskog brenda ACTIVLAB konačno je dobila sveobuhvatan pre-workout! Machine Man Pre Workout je sveobuhvatan dodatak pre treninga sa širokim sastavom. Garantuje snažan energetski udar i još jači trening nakon napornog dana. Sadrži sve što je potrebno za izvođenje određene jedinice obuke. Suplement ispunjen stimulansima obogaćenim kreatin monohidratom, L-citrulinom, ekstraktima beta alanina, ašvagande i rodiole ruže za odkiseljavanje. U obliku kapsula koje se lako progutaju - ne morate više miješati svoje hranjive sastojke. Jednostavno uzmete izbrojani dio kapsula i progutate ih prije vježbanja. Jedno pakovanje je 15 porcija proizvoda, što će se pretvoriti u 15 vrijednih treninga punim gasom!

Machine Man prije treninga - sastojci
Kreatin monohidrat - najpopularniji dodatak na tržištu, koji se godinama koristi u sportu, posebno u sportovima snage. To je kombinacija kreatina i molekula vode. Utječe na razvoj snage i izdržljivosti. Produžuje vrijeme rada mišića. Neizostavna komponenta svakog prije treninga. Ima ogroman uticaj na hidrataciju mišićnih ćelija olakšavajući prodiranje vode kroz ćelijske membrane.

Pumpanje L-citrulina zajedno sa argininom i ornitinom sudjeluju u ciklusu uree, koji je dizajniran da očisti tijelo od toksičnog amonijaka. Citrulin je aminokiselina koja prolazi kroz transformaciju u arginin, iz kojeg se formira i u tijelu pretvara u arginin, koji proizvodi dušikov oksid (NO). Bolja ishrana i dotok krvi u mišić. Osjećaj mišićne pumpe.

Dekiseljavanje beta-alanina povećava efikasnost i izdržljivost. On je dio karnozina u mišićima, koji inhibira smanjenje pH vrijednosti. Ovo utiče na sintezu mliječne kiseline i povećava puferski kapacitet mišića. Kao rezultat toga, mišić se brže regenerira i eliminira toksične produkte transformacije povezane s intenzivnim treningom. Osnovni dodatak u disciplinama izdržljivosti. Gdje god je važno poboljšati efikasnost i smanjiti bol u mišićima.

Machine Man Pre Workout sadrži čitav set stimulansa - kofein, guaranu i tirozin, dodatno podržane adaptogenima i antioksidansima. Sastav uključuje vrijedne ekstrakte indijskog ginsenga, ašvagande i planinske ruže.

Sastojci: kreatin monohidrat, beta-alanin, L-citrulin, sredstvo protiv zgrušavanja - magnezijeve soli masnih kiselina, L-tirozin, kofein, ekstrakt sjemenki guarane (Paullinia cupana), kajenska paprika, ekstrakt korijena ashwagandha (Withania somnifera) iz korena Rhodiola rosea, vitamini (tiamin mononitrat, riboflavin, amid nikotinske kiseline, kalcijum D-pantotenat, piridoksin hidrohlorid, pteroilmonoglutaminska kiselina, cijanokobalamin, D-biotin), kapsula (želatin, boja - titan dioksid).

Pakovanje:120tab

Serviranje:8 kapsula

Serviranja:15

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi