NUTREND N1 PRE-WORKOUT (510g) /60serv/

60,00KM

-Za stimulaciju prije fizičke aktivnosti
-Prikladan za sve sportske discipline
-Povećana snaga i izdržljivost
-Osigurava energiju kroz cijeli trening

NUTREND N1 PRE-WORKOUT je profesionalni pre-workout namenjen za povećanje energije i motivacije za vreme treninga, proizveden u skladu s evropskim zakonodavstvom. Sadrži najefikasnije sastojke, za koje korisnici kažu da imaju maksimalan efekat.

Pre-workout proizvodi mogu podići vaše vježbanje na sasvim novu razinu. Ne samo da će te povećati svoju snagu i izdržljivost, već ćete povećati i sintezu proteina, ubrzati metabolizam, smanjiti gubitak mišića i stvoriti optimalno hormonalno okruženje za rast mišića.


Pre-workout dodatke mogu koristiti i muškarci i žene. Oni su idealni za početnike kao i za napredne vježbače. Pre-workout suplement imaju brojne pozitivne efekte na ćelije unutar ljudskog tijela, a što su bodybuilderi davno prepoznali i počeli izvlačiti ono najkorisnije iz toga kako bi svoje treninge podigli na stepenicu više. Imaju značajnu ulogu u transportu informacija među ćelijama radeći kao neurotransmiteri, te se posebno mogu pohvaliti sposobnošću da šire vene i krvne sudove, omogućavajući lakši protok krvi.

Novi pre-workout N1 je namenjen za povećanje snage i izdržljivosti i osigurava vam dovoljnu meru energije za vreme treninga. U poređenju s drugim sličnim proizvodima, osigurava vam energiju tokom celog treninga, čak i ako je trening duži od 120 minuta. N1 je izvor dodatne snage, energije i naročito, odličnog osećaja, koji je osiguran bez obzira na to, kojim sportom se bavite.

Pakovanje: 510g
Serviranje:8,5g
Serviranja: 60

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi