YAMAMOTO FLEXOTOR® 255g

70,00KM

Dodajte 2,5 kašičice (14 g) u 200 ml vode i uzimajte jednom dnevno, najbolje prije fizičke aktivnosti.
Sadrži kofein (200 mg / dnevna doza). Ne preporučuje se deci ili trudnicama ili dojiljama.

Iz stalnih znanstvenih istraživanja Yamamoto® Nutrition dolazi Flexotor®, dodatak posebno dizajniran tako da svaki trening podstiče cilj usredotočen na stimulaciju mišića, djelujući posebno na tri fronta: energetski-kognitivni, na snažnu i produženu stimulaciju dušičnog oksida, omogućavajući mišićnoj stanici da ostane hidrirana tokom i nakon treninga.

Više fokusa, više koncentracije u svakom pojedinom ponavljanju, nootropni dio Flexotor®-a omogućava nam da bolje usmjerimo svoj napor dok pokušavamo prikupiti što više vlakana s većom koncentracijom i psihofizičkom energijom. Flexotor® crta „nootropnu“ komponentu sa stvarnom efikasnošću, zahvaljujući prisustvu Cognizin® (Citicolina patentiran, KyowaQuality klinički dokazano) i snage koju daje lekovita gljiva Hericium Erinaceus ili „Lavova griva“, pored podrške vrlo posebna verzija PurCaf® kofeina, mnogo moćnija i bez nuspojava tipičnih za druge oblike kofeina poput takozvanih "energetskih padova".

Podržavanje moždane funkcionalnosti novi je koncept koji je prepoznat u poticanju na maksimalne performanse u treningu s pojavom nootropnih tvari koje osiguravaju veći fokus, povećanje praga pažnje u korist stvaranja više snage i omogućavaju bolje uključivanje vlakana. Cognizin® Citicolina "kuka" i promiče povezivanje živčano-mišićnih puteva, poboljšavajući komunikaciju između neurona, održavajući fiziološke razine acetilholina, štiteći neuronske strukture i potičući veću "energičnost" i cerebralnu energiju.

Da bi se promovirao veći "laserski fokus" uključen je Hericium Erinaceus - psihoaktivna ljekovita gljiva s snažnim nootropnim i neutrofičnim učinkom; takođe doprinosi drugim blagodatima za organizam.

Kofein je obično prisutan u mnogim dodacima prije vježbanja, a s obzirom na tehnologiju i kvalitetu elemenata sadržanih u Flexotor®, zadatak je sjajnog stimuliranja centralnog živčanog sustava na energetskoj razini, na pragu pažnje i kao saveznik sportaša da se optimalna „dodatna brzina“ u performansama nastavlja s vremenom kofeinom, ne bismo ga mogli izbjeći dajući ga drugom elementu primarne izvrsnosti, PurCaf®. PurCaf® je 100% organski kofein izdvojen iz još sirovog zelenog zrna 95% čiste kave, karakteriziran vrlo visokim stepenom topljivosti u vodi i ima vrlo velik broj potvrda kvalitete.

Pored čisto estetske strane, bodybuilder dobro zna važnost maksimizirane vazodilatacije u mišićima na koje utječe trening. To znači stvaranje i na taj način raspoloživost fiziološkog okruženja koje pogoduje trenutnoj "isporuci" potrebnih hranjivih sastojaka i kisika mišićima koji su uključeni i potiče njihovu zaštitu i naknadnu fazu popravljanja, pored bržeg uklanjanja otpadnih metabolita. Zahvaljujući stimulaciji dušičnog oksida na tako izražen način dat prisutnošću prvog prekursora, L-arginina, dobivenog fermentacijom u povrću farmaceutske čistoće, (KyowaQuality) i još snažnijom (i bioraspoloživom) intervencijom L- Citrulin (KyowaQuality) će na taj način pogodovati fantastičnom vazodilatacijskom efektu, stvarajući snažan dotok krvi u mišiće koji su uključeni, tako da se oni stalno i masno oksigeniraju, pogodujući korištenju hranjivih sastojaka tokom i nakon vježbanja, spremni za brži i učinkovitiji oporavak.

Flexotor® se može pohvaliti, kao i nekoliko drugih naših proizvoda, sinergijsko djelovanje L-citrulline-a i Setria-glutathione® (KyowaQuality), koje ne samo da će poboljšati zaštitu od slobodnih radikala dobivenih treniranjem, već će omogućiti snažno ispiranje krvi u mišićima da produžiti s vremenom, čak i nakon treninga, kako bismo nastavili snabdijevanje mišića kisikom i dragocjenim hranjivim tvarima potrebnim za oporavak i obnovu.

Hidrirana ćelija je ćelija u anaboličkom stanju. Prema ovom "zakonu" moramo osigurati da mišićna stanica ne rizikuje da izgubi hidratizirano stanje za vrijeme i nakon treninga, kao i prisutnost L-Taurina za koji se zna da je aminokiselina sa staničnom hidratantnom snagom, sadrži Flexotor® jedan od najefikasnijih "ekspandera u plazmi", glicerol. U obliku GlycerolMax ®, više apsorbirajuće verzije njegove verzije monostearata, koja se temelji na 65% glicerola i 35% silicijuma, koji je visoko stabilniji i disperziran u vodi. GlycerolMAx® se brzo apsorbira i distribuira kroz unutarćelijske prostore, povećavajući povlačenje tečnosti u krvi i mišićnim tkivima, čime se suzbija potencijalna dehidracija tokom vježbanja, poboljšavajući i produžavajući efikasnost iste izvedbe, a sve u korist veće pumpe mišića " suzenje kože "zahvaljujući povećanju koje uslijed toga stječe volumen plazme.

Višesatna sila elemenata apsolutne kvalitativne izvrsnosti koja je oduvijek karakterizirala sve proizvode inovativnog Yamamoto®-a.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi