UNS DAA EXTREME (300g) 75serv.

39,00KM

Karakteristike:
-Serviranje 3,3 g DAA.
-Mješavina 4 biološke supstance.
-Stimulacija endogenog testosterona.
-Inhibicija prolaktina.

UNS DAA BLOCKBUSTER je specijalni dodatak prehrani dizajniran za fizički aktivne ljude, posebno sportiste, u periodu povećanog napora. Njegov glavni sastojak D-asparaginska kiselina (DAA) je jedan od dva hemijska oblika asparaginske kiseline, koji je uključen u proizvodnju endogenog testosterona. Zahvaljujući sastavu obogaćenim cinkom i vitaminom B6, proizvod pospješuje pravilnu sintezu proteina i održavanje normalne razine testosterona u krvi.

DAA je blizanska verzija L-asparaginske kiseline. Prirodno se javlja u ljudskom tijelu i nastaje kao konverzija L-asparaginske kiseline. Najveća količina od DAA zabilježena je u žlijezdama koje su uključene u regulaciju količine muških anaboličkih hormona - hipofiza, hipotalamus i testisa. Istraživanja su potvrdila učinkovitost suplementacije D-asparaginske kiseline (DAA) i na podizanje nivoa luteinizirajućeg hormona i testosterona kod muškaraca sa nivoima povećanja do 43% i 33%.
DAA se dobro apsorbira iz gastrointestinalnog trakta. Upotreba DAA suplementacija može efikasno utjecati na povećanje mišićne definicije, povećanje libida, seksualnih i erektilnih funkcija i bolju koncentraciju.

Upustvo za upotrebu:
Razmutiti 4 grama (1/2 mjerice) sa 200ml vode, popiti odmah nakon mješanja.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi