YAMAMOTO Virafil (12 Kesica x 3g)

30,00KM

Erektilna disfunkcija, koja se naziva i "muška impotencija", sastoji se od nemogućnosti ili poteškoća muškarca da ima erekciju koja mu i njegovom partneru omogućuje zadovoljavajući seksualni odnos.

Treba naglasiti da se uzroci impotencije mogu podijeliti u tri kategorije:


povezan s promijenjenom fiziologijom erekcije, "organske" i / ili hormonske prirode;
rezultat nezdravog načina života: pušenje, prekomjerno konzumiranje alkohola ili droga;
probleme povezane s dubokom psihološkom slabošću (tjeskoba, teški stres, briga).

Posljedice erektilne disfunkcije su duboki osjećaj neadekvatnosti i uskraćene su za zadovoljenje jedne od primarnih ljudskih potreba: seks. Ako vjerujete da erektilna disfunkcija može potjecati iz organskih problema, preporučujemo da o tome odmah porazgovarate s liječnikom specijalistom, kao što je anrolog ili urolog, bez ikakvog sramote ili straha. Zapamtite da uzimanje učinkovitih, ali moćnih lijekova kao što su ****, Levitra ili Cialis, može pomoći pojedinačnom aktu (potpuno privremeno), ali ne rješava nikakav psihološki blok ili problem. Postoje i lijekovi s mogućim nuspojavama, koji se mogu koristiti samo uz recept i smjernice specijalista, i to samo u slučaju stvarne potrebe.

 

Ostaje činjenica da je problem nemoći sve više rasprostranjen, te je predmet brojnih rasprava i kontinuiranog znanstvenog istraživanja, zahvaljujući svojoj velikoj složenosti. Procjenjuje se da oko 10% muškaraca mlađih od 60 godina pati od njega, a najmanje 30% onih starijih od 60 godina, s vrlo teškim utjecajem na pojedinca i njihove odnose, a Italija nije daleko iza njih. Ako se adresira na vrijeme i na ispravan način, problem erektilne disfunkcije može se riješiti, što dovodi do potpunog zadovoljavajućeg seksualnog i društvenog života. Nakon što su identificirali i / ili otklonili problem s mogućim podrijetlom ozbiljne hormonske i / ili organske prirode uz odgovarajuće medicinske preglede ili istraživanja, dobro je znati da se, osim lijekova, provode istraživanja kako bi se saznalo više o valjanosti prirodnih lijekovi temeljeni na "afrodizijačkim" ekstraktima ili koji promiču veću vazodilataciju u genitalijama. Mnogi od njih, među mnogim medijskim "hoaxima", mogu imati istinsku učinkovitost kako bi poboljšali cirkulaciju u erektilnim tkivima, učinili djelo ugodnijim i promicali želju, pomažući muškarcima da povrate veće samopouzdanje (sjećajući se, međutim, da je seksualna želja vrlo složenim mentalnim mehanizmima).

 

Činjenica je da znanost pokazuje veliki interes za ovaj rastući problem, a neki biljni dodaci, sami ili po mogućnosti sinergistički, mogu učinkovito pomoći muškarcima da postignu i održe erekciju koja je dovoljna za doživljaj i potpuno uživanje u seksualnim odnosima. Zahvaljujući kontinuiranom radu Yamamoto® odjela za istraživanje i razvoj, kreiran je dodatak temeljen na mješavini specifičnih aktivnih elemenata: Virafil®.

 

Smjesa se temeljito formulira s potpuno prirodnim sastojcima, od dokazane aktivnosti u znanstvenoj literaturi za rješavanje muških "intimnih" problema: Citrulline, Maca, Muira Puama, Damiana, Ginkgo Biloba i korejski ginseng.
Glavni sastojak je L-citrulin, ne-esencijalna aminokiselina i prekursor arginina, koji potiče sintezu dušikovog oksida, povećavajući vazodilataciju i protok krvi u tkivima i ekstremitetima, uključujući područje muških genitalija. Zbog toga se može nazvati "**** za siromašne", jer je definitivno jeftinija i prirodnog porijekla (izvađena iz lubenice). Međutim, uzimanjem oralno, arginin se u velikoj mjeri probavlja u želucu, stoga studije potvrđuju da se uzimanjem njegovog prekursora Citrulline, razine arginina u krvi značajno povećavaju na način ovisan o dozi. Citrulin se obično koristi u bodybuilderima prije vježbanja kako bi poboljšao svoj sportski učinak, a posebno kako bi maksimizirao protok krvi u mišiće koji se koriste, ali u novije vrijeme sve je popularniji kao "muški" nutritivni dodatak za umjereno / srednje moderna erektilna disfunkcija.

 

U nutritivnom svijetu biljnih ekstrakata, peruanski Maca se doista smatra tonikom s izvrsnim svojstvima kako bi poboljšao fizičku izvedbu i izdržljivost. Ova gomila bogata hranjivim tvarima, porijeklom iz južnoameričkih Anda, bila je primarni izvor energije Inka i danas postaje zajednički energetski "tonik" za mnoge sportaše, i još mnogo toga. Istraživanja su također pokazala da maca korijen može pomoći rebalansu hormona, kao i rijedak primjer biljke bogate jodom, esencijalnim mineralom za regulaciju štitnjače. Uočljivo je povećanje energetske razine, s povećanom sposobnošću za rad, čak i pod stresom, i većom mentalnom jasnoćom. Međutim, njegova "osnažujuća" uloga posvećuje veliku pozornost, jer maca također može pojačati libido i seksualni učinak kod životinja i ljudi, što su pokazale brojne studije.


PAKOVANJE:12 kesica
SERVIRANJE:1 kesica (3g)
SERVIRANJA:12

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi