YAMAMOTO Ashwagandha (30Tableta)

35,00KM

Yamamoto® NUTRITION Ashwagandha je dodatak ishrani namenjen fizičkom i mentalnom blagostanju. U stvari, Ashwagandha doprinosi opuštanju i mentalnom blagostanju *, dok istovremeno vrši tonički i adaptogeni ** efekat, kako bi se suprotstavio fizičkom umoru.

Za ovaj proizvod, Yamamoto® Research je odlučio da koristi ekstrakt korijena Ashwagandha pod imenom KSM-66®.
Hiljadama godina, biljka Ashwagandha se koristi u ajurvedskoj medicini i smatra se tonikom za obnavljanje organizma od raznih poremećaja, za očuvanje zdravlja i promovisanje imunološkog sistema, dugovečnosti i plodnosti. Njegove aktivnosti protiv anksioznosti i teškog umora su široko priznate, kao i njegova sposobnost da promovišu bolji odmor i opuštanje, pravi prirodni antistresni agent. U stvari, Ashwagandha je svrstana među najefikasnije adaptogene biljke, i kao i svi adaptogeni, karakteriše je sposobnost da poveća sposobnost tela da se prilagodi i modulira odgovor organizma na različite stresne situacije, prilagođavajući metaboličke funkcije. Naš dodatak sadrži Ashwagandhu kao patentirani ekstrakt korena KSM-66®, verziju sa najvišom
koncentracija witanolida (5%) i najveći broj sertifikata, kao i najveći broj naučnih istraživanja, kako bi se garantovao maksimalan kvalitet i osigurala sigurnost u upotrebi. Pored svoje prepoznate upotrebe kao efikasnog antistres agenta, Ashwagandha KSM-66® se pokazao kao koristan u:

poboljšanje pažnje i kognitivnih funkcija;
poboljšanje kardio-respiratorne otpornosti;
Visoki nivoi kortizola (hormon stresa) šalju signale u organizam da akumuliraju više masti, tako da će, zahvaljujući svojim aktivnostima na ovom frontu, pad nivoa kortizola promovisati gubitak težine i osećaj blagostanja.
Ona takođe pomaže da se poboljša oporavak mišića kod sportista i promoviše mušku plodnost.


PAKOVANJE:30 kapsula
SERVIRANJE:2 kapsula
SERVIRANJA:15

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi