YAMAMOTO TestoROL (40tableta)

45,00KM

Svako tko trenira u sportovima visokog intenziteta, uključujući trening s utezima, a posebno graditelji tijela, powerlifters, cross-monteri i sportski sportaši, znaju da je testosteron ključni hormon u posredovanju androgenih procesa kao što su rast mišića, gubitak težine, povećana snaga i neki kognitivno-psihološki aspekti.

Osim toga, ako trenirate i ne oporavite se u potpunosti, brzo uđete u vrtlog stresa koji će rezultirati "kanibaliziranjem mišića" i pogoršanjem vježbanja treninga, kao i potencijalnim rizikom od ozljede, bolesti i značajno smanjuje endokrinu proizvodnju dragog muškog hormona.


Popis dodataka koji se prodaju kao "pojačivači testova", tj. Sa snagom stimuliranja tog hormona, izuzetno je impresivan i zapravo je "kritični" faktor za tvrtke koje proizvode dodatke jer su financijski ulozi vrlo visoki. Testo-pojačivači se neprekidno otkrivaju, opisani kao "agresivni" i "fascinantni", termini koji služe da nas podsjećaju na poznate doping lijekove, s "privlačnim" tvrdnjama, formule s mješavinama ekstrakta korijena ponekad dobro poznatim (češće manje ..) i sve popraćeno nevjerojatnim recenzijama. To su često samo dimni zasloni za sportaše, žrtve lažnog marketinga i mnoge tvrtke koje pružaju rijetke stvarne informacije.

Tržište tih proizvoda i njegov promet je jasno, oni su uvijek u modi. Ali jesu li doista uspješni? Da li svi rade? Jesmo li sigurni u ono što kupujemo? Jesu li doista podržani znanošću? Moje dugogodišnje iskustvo na tom polju govori mi, međutim, da se znanost prije ili kasnije pojavi na licu mjesta sa svojim odgovorima i testovima na terenu, uzimajući na primjer "iluzorne" teorije mnogih od tih proizvoda, koji su često bili u očima. zakona, zbog njihovih sumnjivih i / ili nedopuštenih "kontaminirajućih elemenata". Upečatljiv primjer je pitanje Tribulus Terrestris, koji je godinama bio uključen u sve ove vrste dodataka kao najučinkovitiji dodatak testosterona, uvijek sa zajamčenim i nevjerojatnim učincima. Svatko je bio fasciniran ovom biljkom s potencijalno poticajnim osobinama i, do određene točke, znanstvena konfuzija ostavila je mjesta za određenu sumnju i ... misticizam, pružajući tako neobičnu alternativu svim muškarcima željnima da postanu još veći alfa mužjak unutar i izvan teretane ... Ali što je prava priča? S obzirom na to da se radi o vrlo osjetljivom području, gdje ima mnogo ekonomskih interesa u igri, dobro je biti jasan i jedini način da se shvati stvarnost jest oslanjanje na znanost, koja već godinama proučava učinke veliki broj prirodnih tvari koje mogu utjecati na stimulaciju testosterona. Vrlo se često bavimo mješavinama "egzotičnih" biljaka, za koje se pretpostavlja da imaju "snažno" stimulirajuća svojstva, ali koja imaju vrlo malo ili nimalo utjecaja na one koji ih uzimaju, ili čije tvrdnje su nevaljane pažljivim znanstvenim istraživanjima. Neke supstance imaju stvaran pozitivan utjecaj (prema studijama i analizama), druge su od malog značaja za graditelje tijela, na primjer, a kod drugih ... mnogi drugi jednostavno "bacaju novac". To je upravo ono što se dogodilo s Tribulus Terrestris, fitoekstraktom koji se stoljećima koristi u Indiji za povećanje muške i ženske plodnosti, do te mjere da je odmah privukao pozornost zapadne znanosti.

Neke studije su otkrile da glavni aktivni sastojak Tribulusa, protodioscina (steroidna saponina) utječe na razine androgena, što ga čini zanimljivim za mnoge tvrtke. Zapravo, to je dovelo do pokretanja mnogih dodataka Tribulus Terrestris. Međutim, istraživanja su započela i prve studije o ljudskim bićima počele su se pojavljivati, uključujući specifične studije o muškarcima na treningu, ili o sportašima koji se bave sportom kao što je ragbi, a na kraju tih studija nije bilo moguće primijetiti. bilo koja razlika u testosteronu ili fizičkoj snazi između onih koji su uzimali Tribulus i onih koji nisu. Nakon niza dubinskih studija koje se odnose na djelotvornu, uočljivu i stvarnu stimulaciju (a ne minimalnu ili privremenu, daleko od pogrešnih tvrdnji koje se često koriste), znanstvena zajednica je potvrdila da Tribulus Terrestris nema učinka na ljude na lutein (LH) ili na proizvodnju testosterona ili bilo kojih drugih androgenih hormona, na način da imaju "obećane" rezultate, tj. vidljive učinke na fizičku snagu i postotak masti. Kao i uvijek, Odjel za istraživanje i razvoj tvrtke Yamamoto Nutrition uvijek je na čelu i pozorno prati svijet istraživanja, stoga, uzimajući u obzir svako ažuriranje, radimo na proizvodnji najboljih proizvoda, sa sirovinama apsolutne certificirane kvalitete, kao što je slučaj TestoROL-a, strukturiran s elementima dokazanim od strane znanosti kako bi podržao stvarni blagotvoran utjecaj na održavanje fiziološkog testosterona i


PAKOVANJE:40 kapsula
SERVIRANJE:3 kapsule
SERVIRANJA:13

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi