COBRA LABS THE CURSE 250g

95,00KM

Trenutno nema na zalihi


-Pre workout formula za bolji trening,
-Životinjska energija i izniman fokus,
-Brutalna snaga.

ULTIMATIVNI PRE WORKOUT

The Curse je jedan od najekstremnijih i najsnažnijih Pre-Workout proizvoda na svijetu.

Kako bismo zaista cijenili i vjerovali u njegov izuzetni učinak, preporučujemo vama da ga isprobate i uvjerite se sami. Dovoljno je jedna ili dvije mjerice prije treninga i BUM... 30 minuta kasnije ćete eksplodirati od energije.

Ekstremni fokus, brutalna i agresivna želja za "kidanjem", koju prati životinjska, nadljudska snaga, koja je daleko iznad normalne ljudske izdržljivosti i što traje i traje sve dok se duh i tijelo od opterećenja ne sruše.

The Curse ne sadrži nepotrebna punila, koje možemo naći u mnogim popularnim pre-workou proizvodima, tako da rijetko dolazi do osjećaja potpunog umora nakon treninga, iritabilnog želuca, glavobolje i izgaranja!

UPUSTVO ZA UPOTREBU: Uzmite 1-3 mjerice 30-45 minuta prije treninga. Nikada ne uzmite više od jedne doze u roku od 24 sata.

Upozorenje: The Curse je vrlo snažan stimulans, zato prije upotrebe uvijek procijenite toleranciju na proizvod tako da na početku uzmete samo jednu mjericu. Proizvoda nemojte koristiti prije spavanja. Proizvod sadrži kofein. Nemojte koristiti proizvod, ako ste trudni ili dojite. Čuvajte izvan dohvata djece. Može se pojaviti neštetan i kratkotrajan osjećaj mravca po tijelu. The Curse proizvod je namijenjen samo zdravim odraslim osobama. Prije upotrebe se savjetujte s liječnikom, ako uzimate lijekove na recept ili bez recepta, odnosno ako imate zdravstvene probleme, kao što su: visok ili nizak krvni pritisak, srčana aritmija, infarkt, bolesti srca, jetre i bubrega, epilepsija, mentalne bolesti, dijabetes, probleme s uriniranjem zbog povećane prostate ili ako uzimate MAOI (inhibitore monoaminooksidaze). Nemojte kombinovati ni sa jednim drugim lijekom, na recept ili bez recepta, koji sadrži efedrin, pseudoefedrin, fenilpropanolamin (sastojke, koje nađemo u određenim proizvodima za liječenje astme, kašlja, prehlade i proizvodima za regulisanje tjelesne težine). U slučaju nuspojave kod uzimanja proizvoda, prestanite s upotrebom i savjetujte se s lijekarom. Nemojte koristiti istovremeno s ostalim izvorima kofeina, alkohola ili drugim stumulansima. Prije upotrebe dobro protresite ambalažu, da se sastojci pomiješaju. Čuvajte na suhom i hladnom mjestu, jer vlaga može stvarati stvaranje grudica i promjenu boje proizvoda.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi