USPlabs JACK3D® 248g

85,00KM

-Ključni sastojci podržavaju intenzitet, snagu, energiju i izdržljivost 

-Bez šećera,

-Bez kalorija,

-Bez maltodekstrina,

-Bez ogromnih doza magnezijuma,

- Bez vještačkih boja,

-Odličnog okusa,

-Ultra-koncentrisan i potrebno je jako malo vode po dozi,

-Ima najbolju vrijednost koju će te ikad naći u bilo kom proizvodu.

USPLabs-ov Jack3d podstiče vam agresivnu želju da podižete veće kilaže, pumpate više ponavljanja i da imate dugoročnu energiju koja doprinosi izgledu enormno napumpanih mišića. Količina energije i fokusa su fantastični, napumpanost i vaskularnost će biti van kontrole, ali najvažnije je da ćete se osjećati odlično tokom čitavog treninga. Velika većina pre-workout) preparata na tržištu su prepuni sastojaka koje podižu insulin i time povećavaju zalihe masti.

Jack3d pregled formule

Geranium (1,3-Dimetilamilamin ili Metilheksamin)
Ova biljka sadrži moćna jedinjenja. Može izazvati simpatomimetične efekte u vašem tijelu, podržavajući stimulaciju CNS (centralnog nervnog sistema), omogućavajući fokus, budnost i raspoloženje.
Efekti mogu uključivati gubitak tjelesne mase koje se javljaju zbog suzbijanja apetita, kao i povećanje trenažnog kapaciteta i mogućnost povećanog noradrenalina.

Sizandrol A
Sizandra je predložena da podstiče fizičku snagu. U suštini sizandra ima mogućnost da tijelu i umu obezbedi stimulusni efekat.

Metilksantin (Kofein)
Oba ova sastojka pripadaju porodici metilksantičnih jedinjenja. Oba su u mogućnosti da stimulišu CNS, i takođe direktno stimulišu skeletne mišiće i to je dijelimično zahvaljujući otpuštanju kateholamina kao što je noradrenalin. Kafein takođe ima korist u borbi protiv umora i pospanosti, povećava budnost i poboljšava intelektualna naprezanja uz proizvodnju euforije ili osjećaja dobrostanja u nekim slučajevima. Kao što ovi metilksantini mogu povećati efikasnost jedinjenja, misli se da će efekat biti isti u jedinstvenim jedinjenjima nadjenih u geranijumu.

Beta-Alanin
Karnozin je izuzetno važan dipeptid koji je generalno prisutan u veoma visokim koncentracijama u skeletnim mišićima, takođe se nalazi u nervnom tkivu kao i u drugim razdražljivim tkivima.
Povećanjem nivoa Karnozina povećava se izlazna snaga i odlaže se zamor, podržava eksplozivnije dizanje tegova u dužem vremenskom periodu.

Kreatin Monohydrat
Dok negiramo povećanje hidrogen-jona u skeletnim mišićima povećanjem karnozina još uvjek moramo prevazići još jednu prepreku kako bi spriječili zamor tokom treninga. U ovom slučaju moramo da koristimo jedinjenja koja mogu odmah povećati adenozin trifosfat (ATP) u mišićima, ATP kao što znamo je visoko energični nukleotid koji služi kao glavni nosilac molekula energije u našim tijelima.
Shodno tome, zamor mišića je takođe povezan sa gubitkom energije u skeletnim mišićima, naročito kad se ATP konvertuje u adenozin difosfat (ADP). U stvari jedna grupa fosfata je izgubljena i mora se napuniti da bi mišićne ćelije nastavile sa radom.
Od dopunjavanja sa kreatinom, u mogućnosti smo da povećamo nivo fosfokreatina u mišićima. Fosfokeratin je visokoenergetsko jedinjenje koje je u stanju da donira fosfatnu grupu u ADP još jednom omogućavajući formaciju ATP-a.
Ukratko, možemo spriječiti ili smanjiti zamor povećanjem nivoa fosfokreatina, što će zauzvrat omogućiti regeneraciju ATP-a od ADP-a, dovodeći do značajnog smanjenja psihičke i mišićne iscrpljenosti.

L-arginin alfa-ketoglutarat (AAKG)
Ovaj sastojak je uključen u formulu iz razloga sto takođe može da poveća snagu i poveća sportske performanse. Ipak kao dodatna prednost, uključujući veoma precizan iznos u kombinaciji sa drugim sastojcima, takođe može da doprinese vazodilataciji (širenje krvnih sudova), što potencijalno može povećati protok hranljivih materija u skeletne mišiće.
Pored toga, vazodilatacija može dovesti do skladištenja glikogena što zauzvrat može izazvati oticanje ćelija skeletnih mišića.

Praktično svi “pre-workout” preparati sadrže vještačke boje. Vodeće firme “pre-workout” preparata sadrže različite mješavine vještačkih boja.USPlabs je odlučio da ne koristi vještačke boje.
Najveći faktor je to što je napravljena sinergistička formula. A ne samo gomila sastojaka ubačena nasumice u preparat. Kombinovanjem pravih sastojaka zajedno u pravim količinama i stvarno se može dobiti da je 1+1=5.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Izmiješajte 1 mjericu (5,5 g) s 120 ml hladne vode i konzumirajte 30-45 minuta prije treninga. Konzumirati najviše 2 mjerice prije treninga.

Napomena: Svjetska anti-doping agencija (WADA), podigla je borbu protiv dopinga na najviši nivo. Treba obratiti pažnju na sastav jer sadrži Geranijum koji nije dozvoljen od strane (WADA).

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi