IRONFLEX BEEF AMINO /150tab/

25,00KM

  • Ubrzani rast suhog mišićnog tkiva
  • Povećanje rezultata snage
  • Ubrzavanje oporavka tijela
  • Zaštita mišićnog tkiva od katabolizma
  • Povećajte izdržljivost
  • Jačanje imunološkog sustava

IronFlex Beef Amino je dodatak prehrani koji će zadovoljiti potrebe organizma nakon treninga s najboljim goveđim aminokiselinama.
IronFlex Beef Amino sadrži goveđi protein, čiji sastav podržava izgradnju mišića. Prikladan oblik tableta omogućit će vam da svom tijelu osigurate optimalnu dozu esencijalnih aminokiselina koje će brzo suzbiti sve kataboličke procese u vašem tijelu.

Beef Amino osigurava slobodne aminokiseline iz hidroliziranog goveđeg kolagena, koji je jedan od najzastupljenijih izvora L-glicina, L-prolina i L-hidroksiprolina; ove tri aminokiseline sastavni su dio sinteze kolagena u tijelu, koji pomaže u održavanju vezivnog tkiva, kao što su koža, kosa, nokti, zglobovi i hrskavica.

Istraživanja pokazuju da se razina kolagena smanjuje za čak 50% do 40. godine, zbog čega je imperativ unos pravih aminokiselina za zdravu sintezu kolagena kako starimo.[1] Štoviše, Beef Amino osigurava sve potrebne esencijalne i neesencijalne aminokiseline za poticanje sinteze proteina skeletnih mišića, što je ključno za oporavak i rast (osobito kod sportaša i posjetitelja teretana).

SASTOJCI.
Hidrolizirana govedina (84,6%), punilo - kalcijev karbonat, mikrokristalna celuloza; neljepljiva sredstva: magnezijeve soli masnih kiselina, silicij dioksid.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU.
Ironflex stručnjaci savjetuju uzimanje 1 obroka (2 tablete) svako jutro na prazan stomak.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi