Akcija!
PAKET D3 - UNS CLASSIC WHEY 750g 2kom + UNS VIT D3 GRATIS

PAKET D3 - UNS CLASSIC WHEY 750g 2kom + UNS VIT D3 GRATIS

84,00KM

99,00KM

PAKET OD TRI PROIZVODA PO SUPER CIJENI

UŠTEDA 15KM

KUPITE 2 KOMADA UNS CLASSIC WHEY 750g DOBIJETE VITAMIN D3 GRATIS

UNS CLASSIC WHEY 100% 750g 

UNS CLASSIC WHEY 100% je dodatak prehrani za posebne nutritivne potrebe, visokog kvaliteta, lake rastvorljivosti u vodi  koncentrata proteina sirutke. Njegov recept je razvijen kako bi tijelo dobilo neophodnu količinu proteina tokom intezivne fizičke aktivnosti. 

- Izuzetno visok anabolički potencijal biloški aktivnih proteina, 

- Impresivan sadržaj BCAA i glutamina, 

- Visoka probavljivost i bioraspoloživost, 

- Odlična topljivost i okus. 

Whey proteini su poznati kao protein visokog stupnja iskoristivosti(3.2),  pokazujći istovremeno stvarnu i  nevjerojatnu učinkovitost u izgradnji mišićnog tkiva.

Visoka nutritivna vrijednost UNS CLASSIC whey 100%  rezultira na sastavu aminokiselina, posebno visok sadržaj metionina i cisteina, detoksikacijskog agenta koji štiti tijelo, ali i razgranati lanac aminokiselina (BCAA), kojima moramo biti opskrbljeni, jer ih ljudsko tijelo ne može samostalno proizvesti.

KAKO UZIMATI:

Pomješajte 1 porciju (30g = 1,5 mjerica) u 200ml vode, ili nemasnog mlijeka.

Konzumirati odmah nakon mješanja. Uzimati 1-3 puta na dan.

U dane sa treningom - odmah poslije treninga i između obroka.

U danima bez treninga - između obroka.

================================================================

VIT D3 je profesionalni dijetski suplement baziran na koncentrisanom izvoru vitamina D3 – kolekalciferol. Preporučuje se ljudima koji su fizički aktivni, upravo zato što je ova bioaktivna komponenta bitna za funkciju cijelog tijela. 

* ŠOK DOZA OD 2000IU PO KAPSULI 
* PODRŠKA ZA NORMALAN RAD IMUNOLOŠKOG SISTEMA 
* REGULIRA MIŠIĆNU AKTIVNOST 
* AKTIVNO PROMIČE APSORBCIJU I ISKORISTIVOST KALCIJA I FOSFORA

Vitamin D je prohormon steroidne strukture koji je veoma sličan testosteronu. Vitamin D utiče na mnoge fiziološke procese u ljudskom tijelu na genetskom nivou i igra ključnu ulogu u održavanju zdravlja u globalu.

Vitamin D je uključen u sintezu 200 proteina u tijelu, sa jakim uticajen ma rast brzo-kontrahujućih mišićnih vlakana, koji su odgovorni za formaciju mišićavog i jakog tijela. 

Uticaj vitamina D na metabolizam kalcija i fosfora također rezultira zdravljem kostiju, normalnom mišićnom kontrakcijom te regularnim nervnim impulsima, koji se inače mogu poremetiti kroz jake trening sesije. Puno će pomoći u izdržljivosti i smanjit će period oporavka. 

Upuststvo za upotrebu : 

Progutati jednu porciju ( 1 kapsula ) sa puno vode uz obrok. Piti 2 puta dnevno. Ne prekoračivati preporučene dnevne doze. 

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi