Novo
6PAK NUTRITION KIKIRIKI PUTER CRUNCHY 275g /HRSKAVI/ 2+1GRATIS

6PAK NUTRITION KIKIRIKI PUTER CRUNCHY 275g /HRSKAVI/ 2+1GRATIS

14,00KM

6PAK NUTRITION Maslac od kikirikija - senzacionalni maslac proizveden 100% od kikirikija, podvrgavajući ih mehaničkom sitnjenju do željene strukture. Idealno se uklapa u pravljenje slatkih jela (deserti, kokteli, šeikovi, kolači, palačinke), kao i slanim.
Obično je jedina stvar koja ograničava njegovu upotrebu maštovitost i kulinarske vještine. Svako posluživanje ovog maslaca je bogat izvor biljnih proteina, zdravih masti i dijetalnih vlakana, čija odgovarajuća opskrba u prehrani ima pozitivan učinak na cijelo tijelo.

6PAK NUTRITION Kikiriki maslac je vrlo dobar izbor za ljude koji su tjelesno aktivni i brinu o svojoj prehrani. Omogućuje diverzificiranje svakodnevnih obroka bez negativnog utjecaja na njihovu kvalitetu. Važno je napomenuti da je sportska prehrana često dosadna,koliko vremena možete jesti "ista jela"? 
Zahvaljujući čak i malom dodatku maslaca od kikirikija, Lako možete prevladati problem s njihovom monotonijom. Također je vrijedno napomenuti da su tzv "Zdrave masti" uključene u skupinu omega 6 i omega 9 masnih kiselina (među ostalima oleinske i olovne kiseline/sumporne). Njihov pozitivan učinak na tijelo je široko poznat i cijenjen. Druga prednost je nizak glikemijski indeks (GI) svakog posluživanja.


Upustvo za upotrebu:
Ovisno o individualnim potrebama.

NAPOMENE:
Dopunski dijetetski dodatak / Hrana koja zamjenjuje cjelodnevnu prehranu, za kontrolu tjelesne težine.
Ne može se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.
Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos.
Držite izvan dohvata male djece.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi