MASS GAINER 4kg KREATIN GRATIS SUPLEMENTIBA

80,00KM

92,00KM

GAINER 4kg + CREATIN 200g GRATIS

KREATIN POTPUNO GRATIS !!!!

OKUSI: ČOKOLADA, VANILIJA, COOKIES, JAGODA, MALINA, TOFFIE, BANANA...

UNS MASS SHOCKER 4kg je profesionalni dodatak ishrani za posebne prehrambene tipove. Ovo je visoko kvalitetna formula ugljenih hidrata i proteina,dizajniran za sportaše i rekreativce za izgradnju mišićne mase. Pruža stabilan i održiv izvor snabdijevanja energijom (sa odgovarajući izabranim ugljikohidratima) i aminokiselinama ( iz visokokvalitetnih izvora proteina sirutke).
Čak 20 g proteina po porciji!
- Kombinovani anabolički potencijal,
- Sastav od 69g ugljikohidrata sa različitim glikemijskim indeksom,
- Visok sadržaj glutamina i BCAA.
- Visoka probavljivost i bioraspoloživost.
Najveću funkcionalnu vrijednost UNS MASS ****-a određuje savršen omjer proteina i ugljikohidratai. Sastav aminokiselina je bogat u razgranatom lancu aminokiselina (BCAA), koji ne samo da spriječava katabolizam, nego i stimulira sintezu proteina u mišićima.
Dokazano je da uzimanje aminokiselina povećava anabolički proces za 34%. Uzimanjem aminokiselina i ugljikohidrata istovremeno povećava anabolizam za 115%, u odnosu na samo jedan suplement. To je zbog činjenice da povećan nivo inzulina i optimalno zadržavanje azota potrebnog za rast mišića, se odvija samo kada se su proteini u kombinaciji sa šećerima.
UPUTSTVO ZA KORISTENJE:
1 Serviranje (1mjerica= 100grma) Rastopiti u 250ml vode ili obranog mlijeka. Koristiti 1-3 puta na dan. Najbolje poslije treninga i između obroka.

KREATIN 200g 
100% kreatin monohidrat visoke čistoće
povećanje snage, energije, izdržljivosti
podrška u izgradnji mišićne mase

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi