UNS ISO WHEY 2 X 2.25kg

150,00KM

218,00KM

22,5 g proteina
7.5 g BCAA
Ne sadrži umjetne boje
9 senzacionalnih okusa
Savršena rastvorljivost

Proizvod namjenjen sportistima svih disciplina, kako profesionalcima tako i amaterima, prije svega entuzijasta snage u tijelu, kao dodatak ishrani visokokvalitetnih proteina. Pogodan je za konzumiranje kako tokom izgradnje mišićne mase, tako i tokom smanjenja tjelesne masti. Takođe može biti vrijedna komponenta ishrane za mršavljenje osoba sa manjom fizičkom aktivnošću. Protein kao jedna od najvažnijih komponenti ispunjava niz važnih bioloških funkcija. Doprinosi rastu i održavanju mišićne mase i direktno utiče na održavanje zdravih kostiju.

ISO WHEY je dijetetski dodatak, mješavina izolata (WPI) i koncentrata (WPC) whey proteina.
Sirovi proteini su najvredniji izvor proteina za ljudsko tijelo. Kao rezultat varenja, tzv. biološki aktivni peptidi koji komuniciraju s receptorima tijela, utiču na mnoge metaboličke procese.
Od svih proteina, oni imaju jedan od najviših pokazatelja tzv. efikasnost uzimanja proteina, pokazujući njihovu nevjerovatnu, ali prije svega stvarnu efikasnost u izgradnji mišićnog tkiva.
Konzumiranje proteina surutke utiče na proizvodnju vrijednog sastojka - glutationa.To je glavni element koji ima antioksidativna svojstva.

Upustvo za upotrebu:

Pomješajte 1 porciju (30g = 1,5 mjerice) u 150ml vode, ili nemasnog mlijeka.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi