YAMAMOTO Omega 3 (30Tableta)

60,00KM

Dodatak prehrani na bazi ulja iz mikroalgi Schizochytrium sp. i EPA iz ribljeg ulja, s vitaminom E.

Yamamoto® Research Omega je prehrambeni dodatak na bazi ulja iz mikroalgi Schizochytrium sp. i EPA iz ribljeg ulja, s vitaminom E, pogodnim za odrasle.

Formula daje 200 mg EPA i 100 mg DHA po dnevnoj dozi. EPA i DHA su nezasićene masne kiseline iz serije omega-3 i doprinose normalnom funkcioniranju srca (blagotvoran učinak se postiže s dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA).

Osim toga, DHA doprinosi održavanju normalnog funkcioniranja mozga i održavanju normalnog vida (blagotvorni učinci se postižu uz dnevni unos od 250 mg DHA).

Omega također sadrži vitamin E koji štiti stanice od oksidativnog stresa.

Navikli na kombiniranje omega-3 s ribljim uljem, imajte na umu da postoje i drugi izvori koji obilno sadrže kao ulje algi. Izdvojeno iz mikroalgi, ulje algi je važan izvor Omega 3, esencijalnih masnih kiselina koje naše tijelo ne može sintetizirati i stoga ih treba uvesti s hranom. Zajedno s algama to je vrlo uobičajena hrana u Japanu i istočnim zemljama koja se počinje širiti i na Zapadu.

Glavna korisna karakteristika ovog ulja leži u visokoj koncentraciji dokosaheksaenske kiseline (DHA) i masnog tkiva Omega 3, bogate hladnom vodom oceanske ribe. Većina DHA prisutna u ribama i složenim organizmima dolazi iz algi. DHA je jedna od glavnih komponenti mozga, zapravo u živčanim i sinaptosomskim plazma membranama predstavlja oko 35% ukupnog kiselog dijela. Stoga je neophodan za ispravan razvoj djeteta, ali i za suzbijanje starenja i gubitka funkcije mozga.

Mnoge studije su sada na Omega 3 za prevenciju kardiovaskularnih nesreća i kao dodatak terapijama, također se pokazalo da dodavanje DHA u prehranu može pomoći u poboljšanju kognitivnih funkcija, borbi protiv neurološkog starenja i zaštiti od neurodegenerativnih procesa. Onda zapamtite da je upotreba ribljeg ulja često povezana s fenomenom regurgitacije koja se javlja u mnogim slučajevima, kako bi se ponekad suspendirao isti unos, ali ulje algi je prilično podnošljivo, ne uzrokuje pojavu mučnine i povraćanja.

Preporuka: Uzmite 1 kapsulu dnevno s vodom.


PAKOVANJE:30 kapsula
SERVIRANJE:1 kapsula
SERVIRANJA:30

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi