BLADE FUSION4 2,27Kg (75serv.)

90,00KM

Karakteristike:
-Sporo opuštajući protein,
-71% koncentrata proteina sirutke,
-Izolat proteina sirutke,
-Proteini pšenice i mliječni proteini,
-22g proteina i 4800mg BCAA u svakom serviranju,
-Izvrsna topljivost,
-Odlični okusi.

BLADE FUSION4 je protein širokog spektra namenjen čistom mišićnom rastu i pomaže u povećanju rasta mišića dok izbjegava glad i anksioznost. Pomaže vam da konzumirate savršene kombinacije i adekvatne količine proteina iz različitih izvora.

BLADE FUSION4 savršeno hrani tijelo sa 4 visokokvalitetna proteina (WPC, WPI, proteini pšenice, mliječni proteini) sa efektom postepene apsorpcije. To je složeni protein koji obezbijeđuje postepeni izvor proteina za vaše tijelo u toku dana kada vam je potreban opseg proteina sa produženim efektom (naročito ako niste u mogućnosti da jedete duže vrijeme).

UPUSTVO ZA UPOTREBU: Promješajte 1 mjericu (30g) u 250ml vode. Može se uzimati bilo kada, prije ili poslije teretane, u toku dana ili noći.

Koji bi trebalo da koristi BLADE FUSION4?
BLADE FUSION4 je idealan za bodibildere i druge sportiste koji traže složene proteine koji obezbeđuju postepeni izvor proteina za vaše tijelo tokom dana kada vam je potreban opseg proteina sa produženim efektom (naročito ako niste u mogućnosti da jedete duže vrijeme).

Sastojci: koncentrat whey proteina (71%), pšenični protein: glutamin peptid (11%), kakao u prahu, izolat sirutke proteina (3%), mliječni protein: kalcijum kazeinat (3%), whey powder: natrijum karboksi metil celuloza , arome, sredstvo protiv složenosti: kalcijum fosfati, zaslađivač: sukraloza.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi