UNS PURE L- CARNITINE 200g(100serv)

49,00KM

Karakteristike:
-Efektivna doza od 2000mg l-karnitina.
-Pospješuje oksidaciju masnih kiselina.
-Podstiče redukciju sala.
-Podstiče rad kardiovaskularnog sistema,
-Proizvod je 100% čist.

L-CARNITINE je dijetetski dodatak koji ne sadrži nikakve dodatne supstance.

Pruža 2 g L-karnitina u dnevnom serviranju. Proizvod se preporučuje za svakodnevnu upotrebu. Posvećeni ljudima koji rekreativno i profesionalno treniraju sve sportove.

Proizvod se odlikuje svojim specifičnim ukusom i mirisom.

L-CARNITINE je profesionalni suplement koji sadži koncentriranu dozu čistog l-karnitina. On se najviše preporučuje ljudima koji su fizički aktivni, koji ciljano smanjuju naslage sala te ljudima koji žele da dobiju čistu mišićnu masu.

L-karnitine sudjeluje aktivno u transportu masnih kiselina u mitohondrije i iz njih u ćelije gdje se one mogu iskoristiti kao gorivo za energiju i naporne treninge.

Pozitivan učinak l-karnitina u podršci dobijanja čiste mišićne mase rezultira njegovim uticajem na mehanizam hormona, tj. aktiviranje gukokortikoidnih receptora.

L-karnitin je veoma važan antioksidant jer štiti tijelo od raznih oštećenja, i zbog njegove važne uloge u metaboličkim procesima, igra važnu protektivnu ulogu u odnosu na poremećaje ćelija. Kao što je prikazano u kliničkim studijama, l-karnitine je veoma važan za prevenciju kardiovaskularnih bolesti tako sto podstiče normalnu funkciju svih ćelija u kardiovaskularnom sistemu. Manjak l-karnitina dovodi do aritmije, miokardijalne iskemije i fibrilizaciji arterija.

Upustvo za upotrebu:
Serviranje 2 g (½ mjerice) rastvoriti u 150 ml vode ili soka. Koristite jednom dnevno.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi