UNS L-CARNITINE PLUS GREEN TEA (90kaps)

30,00KM

Karakteristike:
-Efektivna doza, 1000 mg L-karnitina.
-Potpomaže dobijanje energije iz masnih kiselina.
-Potpomaže smanjenje potkožnog masnog tkiva.
-Visok sadržaj do 180 mg aktivnog EGCG.

UNS L-karnitin Plus je specijalni dodatak prehrani, koji sadrži koncentrirani dozu čistog L-karnitina, obogaćen ekstraktom zelenog čaja i kofeina. On je posvećen ljudima koji su fizički aktivni, koji imaju za cilj efektivno smanjenje nivoa potkožnog masnog tkiva i sprečava jo-jo efekt.
L-karnitin aktivno sudjeluje u transportu dugih lanaca masnih kiselina u ćelijske mitohondrije, gdje se koriste kao izvor energije.

Pozitivan uticaj UNS L-karnitin Plus u podršci rasta mišićne mase, rezultira iz aktivnosti L-karnitina u hormonalom mehanizmu, gdje aktivira glukokortikoidne receptore. Kako pokazuju madicinska istraživanja, L-karnitin igra važnu ulogu u prevenciji kardiovaskularnih bolesti i sveobuhvatno pospješuje pravilno funkcioniranje kardiovaskularnog sistema.

Obogaćen receptom sa standardizovanim ekstraktom zelenog čaja polifenola, uključujući i najaktivniji epigallocate-chin-3-galate – EGCG, ubrzava metabolizam i termogeni efekt.

Kofein , koji je prisutan u proizvodu, ponaša se u organizmu farmakološki. Postiže maksimalnu koncentraciju u krvi, čak nakon 30 minuta. Brzo dostiže u metabolizam masti i na taj način reducira tjelesnu težinu.

Upustvo za upotrebu:
Uzmite 1 porciju (1 kapsulu) dva puta na dan sa vodom.
Uzimati jedan sat prije vježbanja, ili između obroka.
Ne prekoračujte preporučene količine.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi