Akcija!
UNS TCM X3 (500g) 83serv. TRIKREATIN MALAT

UNS TCM X3 (250g) 50serv. TRIKREATIN MALAT

28,00KM

30,00KM

Karakterisitke:
-Povećava volumen mišićnih vlakana .
-Poboljšava snagu, brzinu i izdržljivost.
-Visoka bioraspoloživost.
-5000mg tri-kreatin malata u jednoj porciji.

OKUSI: ANANAS, NARANDŽA, LIMUN...

TCM X3 je profesionalni dodatak prehrani, baziran na spoju tri-kreatin malat, koji je napravljen specijalno za sportaše s ciljem maksimiziranja mišićnog rasta, snage i izdržljivosti! Ova biohemijska forma kreatina omogućava značajan porast u stabilnosti i bioraspoloživosti, komparirajući ga sa popularnim kreatin monohidratom.

Kreatin je jedan od najboljih i najproučavanijih bioaktivnih supstanci za sportaše. Ima veliku primjenu u borilačkim vještinama zbog toga što simultano djeluje na poboljšanje svih motoričkih sposobnosti : snaga, mišićna masa, brzina i izdržljivost.

Svrha korištenja TCMx3 je to što povećava koncentraciju kreatin fosfata u ćelijama i samim tim se stvara više ATP-a – visoko-energetske molekule koja se koristi kao gorivo pri treningu. Malat se kao derivat glukoze transformiše u Krebsovom ciklusu, stimuliše produkciju insulina koji efektno djeluje na transport i iskoristivost kreatina od strane mišićne ćelije.

Tri-kreatin malat TCM X3 ima puno bolju razgradivost u vodi komparirajući ga sa tradicionalnim oblikom kreatina – monohidratom. Ta činjenica je veoma bitna za efektivnu apsorbciju suspstance od strane tijela tj. Digestivnog trakta.

KAKO UZIMATI:
Pomješajte 1 porciju (6 grama=1 mjerica) u 200ml vode.
Korisiti odmah nakon mješanja. Uzimati jednom na dan.
U dane sa treningom - prije treninga.
U danima bez treninga - između obroka.
Ne prekoračujte preporučene količine.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi