SCITEC 100% CREATINE MONOHYDRATE PURE (500g)

30,00KM

Trenutno nema na zalihi

Kreatin monohidrat za veću snagu i izdržljivost i izgradnju veće mišićne mase

  • 5g čistog kreatina monohidrata po dozi
  • za veću snagu i izdržljivost
  • povećanje obima mišića
 

Izuzetan preparat omiljen u širokom krugu sportista. Njegova efikasnost na polju razvoja mišićne mase i snage dokazana je kroz više stotina kliničkih ispitivanja. Keatin omogućava brzo podizanje energetskih zaliha tako što regeneriše potrošen energetski molekul ATP. Ovaj efekat, uz kvalitetnu ishranu, lančano dovodi do povećanja onih sposobnosti koje se razvijaju u toku treninga. Iz tog razloga on Vas uvodi u svijet brzog povećanja snage, mišićne mase ili brzine bez narušavanja dobrog zdravlja. Nemojte zaboraviti da proizvodi na bazi kreatina se piju sa dosta tečnosti. U cilju maksimalnog učinka preporučuje se njegova upotreba potpomognuta onim tipom preparata koji najbolje doprinose željenim efektima.

Evo nekih predloga kombinacija:

za izgradnju mišićne mase u cilju povećanja snage, to su kombinacije koje uključuju preparate bogate kvalitetnim ugljenim hidratima poput preparata Mass i Mass 20,

- za izgradnju čiste mišićne mase, to su kombinacije sa ugljohidratnim preparatima sa povećanim sadržajem bjelančevina visokog kvaliteta. To su Volumass 35, kao i MyoMax Gain.

Preporučena upotreba: 5g prije i 5g poslije treninga

Informacije o alergenima: proizvedeno u postrojenju u kome se prerađuju mlijeko, soja, proteini jaja i kikiriki.

Čuvati van domašaja djece, čvrsto zatvoreno i, na suhom i hladnom mjestu dalje od sunčeve svjetlosti.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi