UNS GLU-TA /l-glutamin/ (600g) /48serv./

36,00KM

50,00KM

Karakteristike:
-Snažna doza do 8,88 g L-glutamina i 1,25g taurina po serv.
-Anti-katabolička zaštita.
-Pospješuje oporavak nakon treninga.
-Ubrzava topljenje tjelesnih masnih naslaga.

UNS GLU-TA je profesionalni dodatak ishrani koji je dizajniran da pospješi razvoj mišićne mase, anti-katabolički učinak i poveća učinkovitost fizičkih performansi sportaša.

Vidljivi učinak glutamina je sposobnost da poveća volumen mišićnih vlakana. U mišićnom tkivu se nalazi obilna količina slobodne forme L-Glutamina, tako da brzo može sudjelovati u biosintezi proteina i spriječiti štetu od enzima koji pomažu razgradnji mišićnih vlakana.

Testirana učinkovitost u povećanju razine hormona rasta (GH) je vrlo važna za sportaše, jer GH je jedan od najučinkovitijih anaboličkih hormona.

Učinkovita regeneracija je ključna u aktivnom trenažnom procesu snage i izdržljivosti, i glutamin aktivno sudjeluje u procesu liječenja od povreda. Ova aktivnost, u i UNS Glu-TA je dodatno poboljšana sa jakom dozom taurina, sumpornom aminokiselinom sa antioksidans i protuupalnim djelovanjem. Naučna istraživanja ukazuju na zaštitni učinak taurina od oštećenja mišića poslije treninga, ali i njegovu sposobnost da koristi rezerve masti, tako što pomaže prženju masti.

Upustvo za upotrebu:

Pomiješajte 1 porciju (12,5grama=2 mjerice) u 250ml vode.
Korisiti odmah nakon mješanja. Uzimati jednom na dan.
U dane sa treningom - odmah nakon treninga.
U danima bez treninga - prije spavanja.
Ne prekoračujte preporučene količine.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi