UNS GLUTAMIN sa okusom (600G)

45,00KM

- Sprijecava razgradnju misicnog tkiva

- Poboljsava oporavak 

-Poboljsava rad misica 

-Potice razvoj misica 

-Visoka koncentracija L-Glutamina

Korištenje L-glutamina kao i mnogi drugi sastojci mogu imati svoje pristaše i protivnike. Ovaj dodatak nije proizvod koji će magično poboljšati vaše zdravlje, ali svakako će vam pomoći i uz dulje uzimanje osjetit ćete prednosti korištenja!

Glutamin je najprisutnija aminokiselina u mišićima. Oko 60% skeletnih mišića čini glutamin i za njegov rast u popularnosti u zadnjim godinama je zaslužno saznanje za njegov utecaj i doprinos sintezi proteina i očuvanju mišićne mase. Također glutamin pomaže u povećanju prirodnog nivoa hormona (važan za mišićnu masu), kao i održanju zdravog imuniteta.

Ljudski organizam za sintezu proteina koristi 20 aminokiselina, 9 ih se smatra esencijalnima jer ih organizam ne može sam sintetizirati nego koristi izvore izvana (hrana, suplementi). Glutamin je jedna od 11 ne-esencijalnih aminokiselina koje organizam može sam sintetizirati.

Od nekoliko aminokiselina koje čine Vaša mišićna vlakna, glutamin je najobilniji od njih puno. Naši mišići pohranjuju više glutamina od bilo koje d ruge aminokiseline, što je temeljni dio naše strukture mišića.

Preporučeni dnevni unos:
Posluživanje – 10 g (2 mjerice) otopljeno u 150 ml vode. Koristite jednom dnevno. Mjerenje trake u sredini paketa.

Pakovanje:500g

Serviranja 50

Serviranje 10g

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi