BLADE MUSCLE MAXX (2,27kg)

55,00KM

70,00KM

Karakteristike:
-4 vrste ugljikohidrata
-20% WPC (koncentrat proteina sirutke)
-6500 mg kreatin monohidrata po serviranju
-Izvanredni okusi


Cijelovite namirnice su važne za svakog bodybuildera, ali s obzirom koliko često trebate jesti, gainer može biti tajno oružje šampiona. BLADE MUSCLE MAXX sadrži 20% proteina namijenjenog za oporavak i pokretanje rasta mišićne mase. Komponenta proteina je 100% WPC (koncentrata proteina sirutke). Snadbjeva tijelo sa svim potrebnim aminokiselinama, uključujući i 9 aminokiselina, koje se smatraju esencijalnim (neophodnim) za život, jer tijelo ih ne može sintetizirati. Ugljikohidratni kompleks nastaje od nekoliko vrsta ugljikohidrata, kao što su dekstroza, fruktoza, izomaltuloze (Palatinose) i maltodekstrin.

Upustvo za upotrebu:
Jedna porcija = 1 mjerica (130g) u 454ml. vode. Konzumirati ga 30 minuta prije treninga i neposredno nakon treninga (10-20 minuta). Koristeći max. 2 porcije dnevno.

Tko bi trebao koristiti BLADE MUSCLE MAXX?
BLADE MUSCLE MAXX može pružiti obrok sa 1892 kalorije po serviranju za izgradnju mišića na dan! Svako serviranje pruža sve hranjive tvari koje su potrebne za izgradnju kvalitetne mase. Kompleks ugljikohidrata i 6.5g kreatin monohydrat po obroku daje primarni izvor energije za rad mišića, pospješuje snagu i veličinu mišića u kombinaciji s aktivnostima visokog intenziteta.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi