UNS MASS SHOCKER (1kg) 10 serv.

24,00KM

Čak 20 g proteina po porciji!
Kombinovani anabolički potencijal,
Sastav od 69g ugljikohidrata sa različitim glikemijskim indeksom,
Visok sadržaj glutamina i BCAA.
Visoka probavljivost i bioraspoloživost.

OKUSI: ČOKOLADA, VANILIJA, COOKIES, JAGODA, MALINA, TOFFIE, BANANA...

UNS MASS SHOCKER je profesionalni dodatak ishrani za posebne prehrambene tipove. Ovo je visoko kvalitetna formula ugljenih hidrata i proteina,dizajniran za sportaše i rekreativce za izgradnju mišićne mase. Pruža stabilan i održiv izvor snabdijevanja energijom (sa odgovarajući izabranim ugljikohidratima) i aminokiselinama ( iz visokokvalitetnih izvora proteina sirutke).

 - Čak 20 g proteina po porciji!

 - Kombinovani anabolički potencijal,

 - Sastav od 69g ugljikohidrata sa različitim glikemijskim indeksom,

 - Visok sadržaj glutamina i BCAA.

 - Visoka probavljivost i bioraspoloživost.

Najveću funkcionalnu vrijednost UNS MASS SHOCKER-a određuje savršen omjer proteina i ugljikohidratai. Sastav aminokiselina je bogat u razgranatom lancu aminokiselina (BCAA), koji ne samo da spriječava katabolizam, nego i stimulira sintezu proteina u mišićima.

Dokazano je da uzimanje aminokiselina povećava anabolički proces za 34%. Uzimanjem aminokiselina i ugljikohidrata istovremeno povećava anabolizam za 115%, u odnosu na samo jedan suplement. To je zbog činjenice da povećan nivo inzulina i optimalno zadržavanje azota potrebnog za rast mišića, se odvija samo kada se su proteini u kombinaciji sa šećerima.

UPUTSTVO ZA KORISTENJE:

1 Serviranje (1mjerica= 100grma) Rastopiti u 250ml vode ili obranog mlijeka. Koristiti 1-3 puta na dan. Najbolje poslije treninga i između obroka.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi