YAMAMOTO Insulomin-R® 60 tableta

50,00KM

Yamamoto® Nutrition Insulomin-R® je dodatak ishrani koji sadrži biljne ekstrakte (berberis, gorka dinja, gymnema, kineski cimet), sa hromom i R-alfa-lipoičnom kiselinom.
Hrom doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi i redovnom metabolizmu makronutrijenata.
Ekstrakt gimnazije podržava kontrolu apetita. Insulomin-R® je pojačan sa R-alfa-lipoičnom kiselinom.

INSULOMIN-R je najinovativniji i najkompletniji suplement u svojoj klasi, ali iznad svega je najefikasniji Glucose Disposal Agent koji možemo naći, a zahvaljujući svojim efektivnim, sinergističkim elementima, favorizuje ugljene hidrate koji se koriste za izgradnju novih mišića i pomažu u procesima termogeneza.

Kao pravi "GDA", svi njegovi elementi se koriste kako bi se osiguralo da se insulin iz pankreasa oslobađa kada jedete obrok bogat ugljikohidratima. Poboljšava fazu oporavka i čini "fazu izgradnje mišića" djelotvornijom, jer je vrlo često podložan prekomjernoj akumulaciji ugljikohidrata koje tijelo loše koristi i pretvara u masno tkivo. To ne znači da možete koristiti sve prehrambene proizvode i nastaviti jesti ono što želite, ali zahvaljujući INSULOMIN-R, možete se boriti protiv loše upotrebe ugljikohidrata zbog izmijenjene otpornosti na insulin i promovirati metaboličko zdravlje stanica, osvežavanje, ponovno senzibiliziranje i značajno obnavljanje efekata insulina i ispravne apsorpcije ugljikohidrata.

Svi znamo da efikasna upotreba glukoze od strane mišićnih ćelija utiče na sve naše ciljeve u teretani, od oporavka mišića i optimizacije termogeneze do sportskih performansi tokom treninga, čak i do najtežih pumpanja mišića.

Svaki Yamamoto prehrambeni proizvod rezultat je istraživanja i procjena našeg sektora za istraživanje i razvoj, koji osigurava da proizvodimo odličan, siguran za korištenje čak i za najzahtjevnije sportaše, s elementima koji su dokazane znanstvene vrijednosti i certificirani sigurni. Tako je nastao INSULOMIN-R, novi, najnovija generacija Glucose Disposal Agent, koji je formuliran sa elementima koji našim tijelima pružaju najveću podršku u upravljanju, kontroli i optimalnom prenosu glikemijske nestabilnosti, zahvaljujući njenom djelovanju na inzulin, njegovoj snazi stimulacija endogenog insulina i njegovog potenciranja djelovanja na osjetljivost insulina u mišićnim stanicama.

Elementi koji daju snagu aktivnostima INSULOMIN-R su: berberin, gorka dinja, cimet, Gymnema Sylvestre, hrom pikolinat i R-lipoična kiselina. Ujedinjeni u ovoj sinergiji, možemo postići jačanje prirodnog djelovanja inzulina, favorizirajući protok glukoze prema mišićnim stanicama, uz manju vjerojatnost da se pretvori i pohrani u masno tkivo.

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Napišite svoj ​​osvrt

Povezani proizvodi